Kissojen (synkkä ja myrskyinen) yö

Perjantai

Eilen kävin tuon yhden apinan miehen kanssa korkeasaaressa katselemassa kissapetoja ja muita elukoita. En ole käynyt korkeasaaressa moneen vuoteen, joten olo oli aikalailla nostalginen. Harmillista, että vierailu jäi vain parin tuntiin, sillä oltaisiin varmasti viihdytty saaressa pitempäänkin, ellei koko illan olisi tuullut ja satanut. Ensi kesänä on kyllä ihan pakko mennä hyvällä säällä uudestaan, koska multa jäi mm. pikkupandat näkemättä!

Lähdetään taas-taas-taas
uudestaan-taan-taan
Korkeasaar-saar-saarta
katselemaan-maan-maan!


Itse kisuista minulla ei nyt valitettavasti ole yhtään kuvaa, sillä tungos aitauksien edessä oli arvatenkin niin valtava, että oli onnekas, jos näki otuksista edes vilauksen. Lisäksi mun kamera ei vissiin tykännyt siitä trooppisesta ilmastosta ja kaatosateesta, koska sen laukaisin vain lakkasi yksinkertaisesti toimimasta. Kuvaaminen jäi siispä harmillisesti vähän vähemmälle, kuin oli tarkoitus.

Tässä nyt kuitenkin vähän alkuillan kuvasatoa.Kummajais-kummitussirkat

Lättäjalat

Tää vuoristoheebo vaan makoili tuolla ylätasanteella. Siinä vaiheessa kun lähdettiin kotia kohti se kyyhötti edelleen samassa paikassa, joskin sen verran virkistyneenä, että oli noussut seisomaan.


Tästä piti ottaa kuva ihan vaan siksi, että tää oli ehkä meitsin lemppari elukka pienenä. Kuka mistään leijonista ja seeproista välittää, jos on riikinkukkoja?Lauantai

Tänään mun oli tarkotus vaan levätä ja maata kotona mahdollisimman väljissä vaatteissa, jotka ei varmasti puristais yhtään mistään vaikka mättäisin vatsani täyteen herkkuja koko päivän.

Serkku oli kuitenkin töihin lähtiessään unohtanut lompakkonsa kotio, joten toimin pelastavana enkelinä ja kävin itiksessä pelastamassa sen nälkäkuolemalta ja asiakkaat mahd. kiukkuselta myyjältä. Sain mukaani pienen ja soman hyvältä tuoksuvan suihkugeelilahjuksen. Ja kun nyt kerran olin itikseen asti raahautunut, kävin nappaamassa mukaani vielä yhden jätskipaketin, koska olin sen ihan saletisti ansainnut.


Lauantainen pikahätänuttura.
♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit