Lääkkeet, lääkkeet...

Vaihdettiin mun psykoaika kivasti tällein tiistaille ja myöhäsemmälle ajankohdalle, niin, ettei mun tartte lähteä töistä, kuin 20minuuttia aikaisemmin. Meinasin tosin lähteä jo kymmeneltä aamulla, koska meinasin ihan kirjaimellisesti nukahtaa pystyyn! Sinnittelin sit kuiteski loppuun asti.

Psykolla oli taas aika hiljaista. Meinasin nukahtaa paikoilleni. Turhauduin itseeni ja niin varmaan psykokin, vaikkei se sitä tietenkään näytä.

Tän postauksen pointti oli kuitenki vissiin se, että sain samalla reissulla noudettua mun uusitut reseptit ja sain ilokseni huomata, että annoksia oli nostettu!

Ketipinor nousi 12,5mg:sta 25-50mg:n, eli puolesta tabusta yhteen-kahteen tabuun illassa. Essitalopraami taasen nousi 10mg:sta 20mg:n. Katotaan miten käy!

Kävin myös tavalliseen tapaan ostamassa viikon ruoat. 20€ upposi tällä kertaa, yleensä menee 15€. Jotain parannusta ehkä havaittavissa?

♥: Tintti

Kommentit

 1. Laita meillekin ohjetta, miten saa viikon safkat 15 e. Ja ruokapäiväkirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tota ruokapäiväkirjaa aatellu jo pitempään, mut se aina jotenkin unohtuu... varmaan siksi, että unohdan usein myös syödä, jonka takia ruokaa menee hirmusti hukkaan, joten ei sitä sitten alunperinkään kannata ostaa paljon. :p Ei siinä sen suurempaa salaisuutta ole: kun ei tunne ollenkaan nälkää ja elää fazerin sinisellä niin pääsee halvalla.

   ps. lapset, älkää ottako musta mallia

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit