Pikku Tintin kouluvia

Olen nyt tosiaan porukoilla ja innostuin kaivelemaan vanhoja valokuvia, tarkemmin sanottuna vanhoja koulukuviani. Jäin vähän miettimään, että miksihän niitäkin on aina pitänyt saada tilata vähän joka laatua, kun tuskin yhtäkään kuvaa on koskaan laitettu esille ja suurin osa kuvista löytyi nytkin alkuperäispakkauksistaan. Oli miljoonaa tarrakuvaa ja seepiaa ja jopa kalenteria. Mitähän helvatan järkeä maksaa jostain ylihinnoitellusta kalenteristakin omaisuus, jos sitä ei edes laiteta esille?

Ajattelin nyt korjata osan tästä vääryydestä ja esitellä teille ah' niin "ihastuttavia" koulukuviani. Vuosiluvista minulla ei luojan kiitos ole aavistustakaan, koska luokkakuvat ja loput koulukuvista ovat jossakin paikassa X.


Hirvee sammakkohymy. OIkeasti, vihaan tätä hymytyyppiä ehkä eniten, just sellanen, että ei mua nyt kyllä yhtään hymyilytä, mut yritetään nyt sit jotain...

Mikähän tää haamutyttö on?
  
Joku hoksas mun hymykuopan... Olin jo unohtanut, että mulla edes on sellanen!


Voi elämä. Oon ehkä ilonen, ettei näitä löytynyt enempää. Tiedän nimittäin, että jossain on jemmassa yksi otos, jossa näytän ihan oikeasti joltain lehmältä. Enkä tajua miten näin laihan ja pienen ihmisen voi saada näyttämään niin läskiltä.

Tiedättekö mikä minua on aina eniten ärsyttänyt koulukuvauksissa? Se, että ne kuvaajat rupeaa tahallaan naurattamaan! Voin kertoa, että vähän tuimempi ilmeinen otos on huomattavasti nätimmän näköinen, kuin sellainen väkinäinen hymy, tai nauruunpurskahtaminen.


♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit