Tie Pohjoiseen

Lauantaina kävin siskon ja isän puoleisten serkusten kanssa syömässä ja leffassa.

Toi yks linssilude oli tunkemassa joka kuvaan...


Päädyttiin illallistamaan Iguanaan, jonka ruokatarjoilusta minulla ei ollut ennestään mitään käsitystä, vaikka olinkin ko. Paikassa käynyt aikaisemminkin. En tosin syömässä, vaan nauttimassa ämpäri tolkulla mansikka margaritaa. Siellä siis tosiaan tarjoillaan kyseistä juomaa ihan ämpäreistä.

Valkkasin omavalintaisen pizzan kana-feta täytteellä ja kyytipojaksi lonkeron. Huh huh, että olikin suolaista ja täyttävää ja vajaa puolet jäikin ateriasta lopulta syömättä. Hirveetä haaskausta.


Meitsin pizza ja Nano Nanon burrito

Ruokailun jälkeen kipastiin makuunista leffaeväät ja ehdittiin takaisin teatterille just sopivasti ovien avauduttua.

Kummeksuttiin ehkä pikkasen niitä trailereita. Esimerkkinä Sinivalkoinen Valhe ja Kuningas Litmanen dokkarit, joiden jälkeen ilmeet oli vähintäänkin tätä luokkaa: "o.O"


No mutta itse asiaan, eli elokuvaan. Käytiin siis katsastamassa Tie Pohjoiseen, joka oli positiivinen yllättäjä. Lempparimiestemme Veskun ja Sampan lisäksi pätkää tähditti mm. Peter Franzén, joka mahdollisti "montako niiskautusta"-pelin pelaamisen. Tai olisi mahdollistanut mikäli olisin muistanut, että Peterillä on taipumus niiskutteluun. On nimittäin ennemminkin sääntö, kuin poikkeus, että se niiskauttaa vähintään kerran jokaisessa elokuvassa, jossa sillä on pienikin osa. Yleensä niitä niiskautuksia tulee useampikin. Tällä kertaa Peterillä oli kuitenkin se verran vekkuli rooli, että keskityin niin kovasti odottelemaan homostelua, että unohdin koko niiskautukset.

Tie pohjoiseen oli tönköstä lopustaan huolimatta nauruhermoja kutkuttava pätkä, kenties siksi, että siihen oli välillä niin helppo samaistua. Leijaa lennättävä Samuli oli kuin meidän iskä ja Veskun roolihahmon äitikin toi etäisesti mieleen yhden tutun dementikon... Kaiken kruunasi ja kiteytti kyllä Peterin roolihahmon kommentti: "Sulla on sairas suku!"

Meidän sairas sukupa suunnittelee kuulemma serkkujuhlien pitämistä tallinan laivalla... oivoi.

♥: Tintti


Kommentit

Suositut tekstit