Tintin ruokapäiväkirja osa 1

Sunnuntai 23.9:
- 3 palaa kauraleipää lauantaimakkaran kera. (Ei voita, koska se on pahaa)
- Puolikuppia nuudeleita suolalla maustettuna
- Kaksi salmiakkipalleroa
- Viisi palaa Fazerin sinistä
- Liikaa Coca-colaa

Heräsin tänään kolmelta ja melkein toivoin olevani kuumeessa, koska olo oli sen verran tukala. Mittari näytti kuitenkin vain 37.5, eli ei pientä lämpöä kummempaa. Damn. Ruoka on maistunut tänään aika heikosti. "Aamupalaksi" tein itselleni neljä palaa kauraleipää.

Mikäli haluaa pysytellä laihana ja syödä mahdollisimman vähän tuntematta huonoa omaatuntoa, tässä pari vinkkiä, joilla pidät itsesti nälkiintyneenä ja koirasi tyytyväisenä.

Laske leipäpala keskelle olohuoneen pöytää ja käännä selkäsi sekunniksi. Katso pöydälle ja huomaa leipäsi kadonneen. Totea, että koirasi on muina miehinä napannut leipäsi ja tarjoaa sitä nyt sinulle häntä heiluen. Mikäli et pidä kuolaisista lisämausteista leivälläsi, kiitä kohteliaasti ja anna koiran syödä leipäsi tämän kerran, koska et olisi itse syönyt sitä kuitenkaan, eikä maksettua ruokaa kannata roskiinkaan heittää.

Ole hyvä äiti!

Tunne huonoa omaatuntoa siitä, ettet ole syönyt päivällistä, vaikka olet luvannut niin psykologillesi. Mielesi ei tee mieli mitään mitä kaapista löytyy, etkä oikein jaksaisi mitään tehdäkkään, joten turvaudut helpoimpaan vaihtoehtoon mitä keksit: nuudeleihin.

Keitä nuudelit ja mausta ne pelkällä suolalla. Totea puolet syötyäsi, että olet täynnä, etkä pysty syömään enempää, koska pelkkä ruoan ajatteleminenkin oksettaa. Huuhtele jäljelle jääneistä nuudeleistasi pahimmat suolat pois ja syötä loput koirallesi.

Nauti loppuilta hyvillä mielin karkkia ja jäätelöä, koska niitähän sinä olet koko päivän kuitenkin himoinnut ja loppujen lopuksi psykologisi on painottanut, ettei ole väliä mitä syöt, kunhan syöt edes jotakin.

Must Dark Shots 3 pussia 2€ - Karkkitori


Ps. Ennen kuin joku alkaa jotain urputtaa, niin en todellakaan tosissani tarkoita, että kenekään tulisi ottaa minusta mallia. Olen hyvä näyttämään vain huonoa esimerkkiä, joten älkää kokeilko tätä kotona. :))

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit