Ensimmäinen talvipäivä ♥

Maassa on parhaimmillaan 2cm lunta ja liikenne on heti ihan sekaisin. Bussit myöhässä ja metrolaiturilla enemmän ihmisiä, kuin olen koskaan siellä nähnyt olevan. Miten on mahdollista, että talvi yllättää ihmiset joka vuosi? Herranen aika, tämä on sentään Suomi! Myönnetään, että ensilumi tuli tavallista aikaisemmin, tai ainakin muistini mukaan odottelin sitä usein syntymäpäiväkseni marraskuun lopulle, mutta silti.

Parahin Talvi, voisitko kuitenkin mitenkään lakata satamasta lunta, ennen kuin talvisaappaassani on ehjä vetoketju? Kiitos, koroilla on ikävä luistella.

Tänään oltiin talvisten tunnelmien lisäksi jouluisissa tunnelmissa. Työtoveri toi taas perjantain kunniaksi pullaa, keksejä, teetä ja tättätättätättärää: PIPAREITA!


Piparikausi avattu!
Mun piti töitten jälkeen lähteä metsästämään mun iphonelle uutta usb-kaapelia, koska yks karvakasa on päättänyt varmistaa, etten unohtele kännykän latureita seinään silloin, kun niillä ei mitään ladata ja purrut jokaisen johdon poikki. Jokaisen, paitsi tän pienen nysän, joka onneksi löytyi yhden laukun pohjalta ja jonka kanssa saan nyt pärjäillä ainakin hetken aikaa, koska en millään raaskinut ostaa uutta piuhaa. Gigantissa mokoma maksaa: 12.90€ ebayssa: 1.50€. Arvatkaa kumman valkkasin?

Kipasin töiden jälkeen paitsi itiksessä, niin myös postissa, jossa mua odotti tämmönen pikkiriikkinen paketti. Ai mitäkö siellä on? Ai mitenkö pidetään hulluja jännityksessä? Kerron huomenna.


♥: Tintti

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit