He's Just Not That Into You

Mikäli miehet olisivat uskontoni, "Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin" -kirja olisi raamattuni.

Behrendt ja Tuccillo käyvät läpi kaikki naisten uskomat nöyryyttävät tekosyyt ja päätyvät lopulta yksiselitteiseen lopputulokseen: Älä tuhlaa elämääsi vääriin miehiin, vaan käytä aikasi sen oikean löytämiseen.Ironista sinänsä, olen totellut näitä kahtatoista käskyä kaikissa muissa suhteissani, paitsi siinä yhdessä. Siinä, jossa nämä kaikki "älä tuhlaa aikaasi mieheen, joka..." -kohdat täyttyvät. Luulisi sen jo soittavan joitakin hälytyskelloja, mutta ei. On niin kovin paljon mukavampaa (ja helpompaa) leikkiä olevansa helvetinmoinen poikkeus, kuin myöntää haksahtaneensa paskapäähän.

Greg on ärsyttävä. Hänen mielestään pitäisi juosta karkuun jokaista luuseria ja unohtaa jokainen mies, joka ei ole tarpeeksi kiinnostunut minusta, jokainen, joka loukkaa minua tavalla, tai toisella, jokainen, joka ei kunnioita minua ja tarpeitani. Greg on ärsyttävä, koska hän on oikeassa. Ketään ei vain jää jäljelle, jos joutuu hylkäämään jokaisen vastaantulevan miehen ensimmäisestä virheestä.

Toisaalta Greg on oikeassa myös siinä, että jää enemmän aikaa etsiä itselleen herra täydellistä, kun ei jää roikkumaan jokaiseen niljakkaaseen kusipäähän. Mieheen, joka kyllä vannoo rakastavansa, muttei osoita sitä millään tapaa. Mies kun tunnetusti jää mieluumin vaikka norsulauman tallomaksi, kuin sanoo suoraan, ettei ole kiinnostunut.

On Gregin neuvoissa tosiaan hyvätkin puolensa. Hänen mukaansa miehet haluavat jahdata naisia, joten meidän tehtäväksemme jää vain päättää, vastaammeko treffipyyntöihin myöntävästi, vai kieltävästi.  Vieläkö joku väittää, että miehet hallitsevat maailmaa?

♥; Tintti

Kommentit

  1. Wau onpa hieno blogi :3 Oot panostanut tähän ulkonäköön, tosi upeen näköinen! :)
    -Stella ( http://stelliinou.blogspot.fi/ )

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit