Sua ei haittaa missä vietin koko lauantain

Lauantaina tosiaan käytiin siskon kanssa meikkiostoksilla jonka jälkeen mun piti mennä kotiin, mutta sitten mulle kerrottiin, että muuan Majakanvartijalla olis jonkinlaiset synttärikestit ja voisin liittyä pirskeisiin, mikäli haluaisin.

Siinä vaihtui kotoinen leffailta nopsasti uusiin suunnitelmiin: kauppaan, alkoon ja pizzojen kanssa takaisin kirstinmäkeen, joskin tällä kertaa kadun toiselle puolen. Maittavan aterian jälkeen kävin noutamassa naapurista yhden karvaisen koiravieraan, ennen kuin päästiin tutkimusretkelle siskon vaatekaappiin.

Stailaus ja tukka: Siskon käsialaa, vaatteet: siskon vaatekaappi

Ajattelin notta otan vielä pienet päivätorkut, koska olin vasten tahtoani herännyt viideltä aamulla, eikä niin vähäinen unimäärä suinkaan sopinut suunnitelmiini. P*:n marjat mä mitään unta kuitenkaan saanu.


Pian saatiin lisää seuraa ja päätettiin keskittyä itse asiaan: juomiseen.

Mojito!
Pojille drinksui

Ja sitten siihen toiseen asiaan: syömiseen.


"En mä ite mitään syö mut kyl mä voin vähän kuvia ottaa!"Ennen baariin lähtöä piti toki laittaa tukat kuosiin!

Illan tukkajumalattarien pelastajana toimi L’Oreal Silk & Gloss-hiuskiinne.
"Pitää varmaan ruveta lisäämään näihin postauksiin maininta 'sisältää tuotesijoittelua'"

En ollutkaan vielä aikaisemmin keksinyt kokeilla alkomahoolia nykyisen lääkityksen kanssa, eikä olisi ehkä kannattanut kokeilla nytkään. Loppuilta on paska palapeli, josta muistan palan sieltä ja palan tuolta. Niin kuin sen, että mä lähettelin vääriä viestejä väärille ihmisille koska halusin tietää kelpaanko enää kellekään. Ja sen, että Itkin haluani hypätä metron alle. Ja sen että me soitettiin vaikka kuinka monta taksia, eikä yhtään tullu. Ja että mulla oli nälkä ja kylmä ja väsy ja halusin lähteä nukkumaan ja että mun piti kysyä siihen lupaa mun siskolta, koska musta tuntu ihan peeltä hylätä kaikki ja ajattelin et sen takia kaikki vihaa mua.

Se mitä noiden asioiden välissä tapahtu, se miksi mä päädyin itkemään (taas), se mitä kaikkea mä join, se miten mä päädyin muiden mukana sinne taksitolpalle, sainko mä ikinä mitään syötävää ja ennen kaikkea se, miten mä pääsin sänkyyn nukkumaan on ihan täysiä mysteerejä.

Sellanen hämärä muistikuva mulla kuitenkin on, että joku tais luvata, että saan laittaa siitä kuvan tänne...

Menen jatkamaan muistipelin pelaamista. Enskerralla kuulumisia tänään aloittamastani kameraryhmästä.

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit