Sunnuntain skippaus

Huomenta! Heräsin tänään klo. 15.48 ja nukuin näin ollen ruhtinaalliset 16 tuntia.  En tiedä johtuneeko se eilisestä räkätaudissa tehdystä metsälenkistä, kahdesta ketipinorista, levottomasta yöstä, vai yleisestä kaaoksesta jota pääni on täynnä, vai kenties näistä kaikista. Eilisillan vietin koiran kanssa kaksin kotona kärsien räkätaudista ja järjettömästä puhelinriippuvuudesta.

Tänään olo on ollut aika töttöröö ja perinteiseen sunnuntaiseen tyyliin olen viettänyt iltani kylpytakissa. Ilmoitin tämän asian jo lauantaina, kun M ilmoitti ennen ryyppäysreissuaan, että hänen isänsä ja veljensä olisivat tulossa tänne sunnuntaina kahvittelemaan. Sunnuntaina vieraita? Et ole tosissasi.

Sunnuntai on lepopäivä, johon minulla on oikeus. Niinpä pidin pääni ja kyhjötin sohvan nurkassa vaaleanpunaisessa kylpytakissani syömässä dominokeksejä ja katselemassa hömppäsarjoja sillä välin, kun muut kahvittelivat keittiönpöydän äärellä ja kahvittelevat muuten edelleenkin.

Pitäisi ehkä tehdä jotain ruokaakin ennen kuin painelen taas pehkuihin, mutta vatsani tuntuu olevan niin täynnä perhosia, etten tiedä mahtuuko sinne enää mitään muuta.


Metsäretken satoa:


Lokakuu. Really, Are You Serious?


♥: Tintti

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit