Tiiisshhhtaita

Yleiset tunnelmat

Myöhästyin taas töistä puolituntia (ja nukahdin bussiin. Again!) Ei siinä muuten mitään, mutta kun jouduin lähtemään tänään taas puoli kahdelta. Toisaalta tuntuu kyllä tosi hölmöltä istua töissäkään turhan panttina, kun mitään tehtävää ei yksinkertaisesti vain ole. Saadaan rahaa siitä että istutaan syömässä keksejä? Ei huono diili.

Kameraryhmä

Mulla oli hirveen hienot visiot vesipisaroista, mutta koska mulla oli niin kiire kuvata itteeni ja juosta miesten perässä ympäri kaupunkia, en sitten oikein ehtinyt. Valkkasin siis tosi hienosti kuvani kesän kuva-arkistosta, vaikken ollutkaan varma sopivatko ne sittenkään niin hyvin aiheen muottiin, joka siis oli edelleen se yksityiskohta. Toisaalta yksityiskohdan ei tarvitse olla lähikuva kärpäsen silmämunasta, vaan vaikkapa talo, joten kai se voi yhtähyvin olla laivakin.

Okei, paras yksityiskohta tässä ehkä on tuo valokeilassa oleva pullo...

Mua aikaspaljon harmistuttaa, etten pääse ensikerran kameraryhmään, vaikka aihekin oli niin herkullinen: tuttu ja/tai tuntematon. Meitä yritettiin toisinsanoen houkutella kuvaamaan ihmisiä. Mulla olisi ollut yksi kuva jo mielessäkin, mutta ei mahda mitään.

Ei kai mulla nyt tähän hätään sen ihmeempiä. Jotkut vie rahansa pankkiin ja toiset alkoon, meikäläinen kävi viemässä ne apteekkiin ja saippuakauppaan. Jälkimmäisestä ei tosin löytynyt tällä erää sitä mitä etsin, mutta tyhjin käsinhän sieltä ei tietenkään voinut lähteä, niinpä mukaan tarttui vain uusi 
hamppuvoide. Perjantaina uusi yritys.

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit