Viimeistä vietiin taas...

Jee! Perjantai jee! Eikun hetkinen... nythän onkin vasta keskiviikko. Töissä oli aika hiljaista. Neljä ihmistä istui keittiönpöydän äärellä, kuin maansa myyneinä. Jokaisella meistä sama kohtalo, tunnit kävivät vähiin...Pientä piristystä viimeiseen työpäivään toivat kuitenkin yhden kuvaajan tuomat herkut. Pääsimme leikkimään poliisiopistoa. Mitä parempaakaan tekemistä meillä olisi muka ollut, kuin syödä donitseja? Lattiat olisi kuulemma saanut mopata. Kukaan ei jostain kumman syystä innostunut ehdotuksesta.Töitten jälkeen kävin pitkästä aikaa Omenassa ostoksilla. Mukaan tarttui kasa kaikkea hirveän kivaa ja etenkin tarpeellista. Mitähän mä taas ostinkaan...?


Neuleet H&M 
19,95€ ja 9,95€


Lindex
Bombshell rintaliivit 9.95€
Alushousut 5.95€

Sukat x 4 Lindex 7.95€
Alushousut Lindex 1.78€
Luotto ripsari: Maybelline New York Volum'express Turbo Boost Waterproof  Citymarket n. 14€

Lisäksi petin Seppälän lastenosastoa käymällä vieraissa H&M:n vastaavalla, josta löytyivät (162cm) farkut hintaan 19,95€. Niin ja Cittarista piti vielä noutaa cokista, koska enemmän on vähemmän ja tulee huomattavasti edullisemmaksi ostaa 4pack, kuin 2packi lähikaupasta. Voin kertoa, että kuuden litran raahaaminen muiden nyssäköiden ja pussukoiden lisäksi Omenasta laajasaloon käy melkein urheilusta.

Kotona olin seitsemältä. Ahkerasti ilmoitin itseni vielä työnhakijaksi netissä, notta saan pelivaraa ainakin sen verran, että voin huomenna vain olla ja laiskotella. Eipä mulla toisaalta paljon muuhun enää varaa olekaan...

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit