Why Beige is The New Black

Mulla on kaksi uutta rakkautta - vaalea ja tumma, enkä puhu nyt miehistä, enkä edes suklaasta. Tällä viikolla postissa on sen sijaan tullut kaksi pakettia. Toinen Nellylta ja toinen honkkareista. Arvasitte varmaankin jo mistä on kyse.


Tällä alla olevalla vaalealla unelmalla ajattelin lähteä tänään juhlistamaan toverini syntymäpäiviä. Huhut myös kertovat, että illalla saattaa olla, tai olla olematta eräät toisetkin kinkerit. Tukka on vielä märkänä ja kampaamatta, mutta nappasin silti parit otokset teidän iloksenne, tai vihaksenne. Kummasta mekosta te tyksitte enemmän?

Nelly.com
Dangerous Dress - 15.95€
Eilisen mysteeripaketin sisältö:

ebay
Black Prom Sexy Boho Party V Neck Cream Lace Pleated Mini Dress - $17.98
Pahoittelen kuvien heikkoa laatua. Mun kameroiden linssit on jostain syystä aina ihan kuolassa...

♥: Tintti

Kommentit

 1. ooh mitä mekkoja (: vau! aivan ihania molemmat, vinkkaappas miulle jos joskus olet jostain järettömästä syystä luopumassa jommasta kummasta :p <3llä pia/jns

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsi tykkäilee kanssa, vaikka alkuun vähän arveluttikin, että miten istuvat päälle, kun ei noista kokotaulukoista aina tiedä... :)

   ps. http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=Black+Prom+Sexy+Boho+Party+V+Neck+Cream+Lace+Pleated+Mini+Dress+US+sz+S+2+4&_id=190737268138 ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit