Ai mikä lepopäivä?

Lepopäivä in my ass. Aamulla heräsin siihen, että joku karvakasa tunki leluja mun käteen ja suuhun kahdeksalta aamulla. Se siitä suunnitelmasta nukkua pitkään. Mitähän sitä sitten tekisi? Tuumailin istuessani jumittamaan puoleksi päiväksi koneelle. Mitä ihmiset yleensäkään tekee silloin, kun olisi aikaa, muttei rahaa?

Serkku kävi pistäytymästä, joten yritin näennäisesti siivota edes pahimmat roippeet pois maleksimasta ympäri olohuonetta. Mies on varmaan hyvin iloinen, kun kaksi viikkoa sitten pestyt vaatteet ovat siirtyneet uusien tieltä pyykkinarulta sänkyyn.

Iltapäivällä kävin kipaisemassa koiran kanssa eläinlääkärissä ja diagnoosina oli n. 120€ korvatulehdus. Tapiola kai korvaa siitä osan, jos vaan osaan korvausta sieltä hakea. *Blondi* En silti taida uskaltaa käydä kurkkaamassa tilitietoja hetkeen, saatika ostella mitään muuta, kuin näkkileipää.

Huomenna terapiaa ja työkkärissäkin pitäis käydä. En tiedä kumpi ahdistaa enemmän. Sain muuten tänään kuulla ensi viikon kameraryhmän aiheen: arjen sankari. Tarkoitus siis kuvata esim. kahvin keittämistä, tai kotitöitä. Tuli jotenkin heti mielikuva kotirouvasta imurinvarressa. Harmi, että mun "kotirouva" asun vetoketju on rikki.

Okei, naurettava ajatus. Minäkö muka imuroisin?

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit