Pää kiinni painajainen

Mulla on ihan törkeä mustasukkaisuus ongelma. Sille on kyllä olemassa oikein hyvät perusteet, jotka on varmasti tulleet jo aikaisemmin teille oikein selviksi.

Eilen olin ihan järjettömän mustasukkainen yhdestä tyypistä, jonka tajusin vasta jälkeenpäin olevan naimisissa. Jeah. Onneksi pidän epäilykseni yleensä omana tietonani, mutta oishan se silti kiva, ettei tää homma mene ihan överiksi.

Se miksi paniikki iski johtuu unesta, jonka näin tässä pari yötä taaksepäin. Aina ennen tämän sortin unet ovat osoittautuneet myöhemmin pettämisen osalta todeksi (ja joskus nainenkin on ollut sama, kuin unessani), joten voitte vain kuvitella millainen pyörremyrsky päässäni on myllertänyt.

Unessani olin juuri saanut M:n kiinni pettämisestä. Tällä kertaa hänen sänkykumppaninsa osoittautui hänen työkaverikseen, joka selitti aika hyvin merkillisen pitkiksi venyneitä työvuoroja. Nainen ei tuntunut olevan moksiskaan. Hän vain kihersi mieheni vieressä, kuin olisi omistanut tämän. Kaunis, nuori ja hoikka. Ruskeat korkkiruuvikiharat ja täydellinen hymy. Tunsin itseni rupikonnaksi.

M myönsi viettäneensä öitä hänen kanssaan. Olivat oikein vuokranneet jonkun kivan pikku mökin jostakin. Voi kuinka suloista. 

Tunsin itseni petetyksi, en vain siksi, että M oli harrastanut seksiä toisen naisen kanssa, vaan myös siksi, että kuukautiseni olivat myöhässä jo toista viikkoa ja epäilin olevani raskaana. Emme olleet käyttäneet ehkäisyä, koska M oli todennut jotakin siihen suuntaan, ettei se (mahdollinen raskaus) haittaisi häntä. Nyt vasta käsitin, ettei se haittaisi häntä siksi, ettei häntä kiinnostanut pätkän vertaa, eikä suinkaan sen takia, että hän haluaisi lapsia, kuten olin jostakin kumman syystä pienessä päässäni kuvitellut.

"Haluatko sä olla mun vai sen kanssa?" minä tivasin naama punaisena. M sen sijaan näytti rauhalliselta ja mietteliäältä, ikään kuin hän olisi ollut puoliksi unessa. Lopulta hän vastasi: "Mä en tiedä..."
"Siis miten niin et tiedä!?"
"No en vaan tiedä.. vielä."
"Vielä!? Aiotko sä jatkaa sen tapailua?"
"No kyllä mä ajattelin... äh! Älä nyt mökötä siinä! Tule tänne niin halataan..."

Siinä vaiheessa heräsin siihen, että M kaappasi minut kainaloonsa. Lähellä oli, etten vetänyt sitä turpaan.

Nyt en uskalla mennä nukkumaan.

♥: Tintti

Kommentit

  1. Oho. On kyllä aika ikävä uni Tintti. Koitahan jaksella nyt siellä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näitä tulee aina välillä. :s Onneksi viime yönä en nähnyt yhtään mitään unia. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit