Terapiaa terapian perään

Tänään olen istunut terapiassa yhteensä 2 tuntia ja 15 minuuttia. Ensin yksilöterapiaa psykologin kanssa. Ei mitään erityistä mainittavaa. Aloitin keskustelun taas pitkällä huokauksella ja toteamuksella "no me ollaan taas tapeltu". Ja sitten jauhettiin 45minuuttia samaa schaissea, kuin täälläkin.

Ainoa normaalista poikkeava asia lienee se, että kesken keskustelun saatoin kiinnittää huomiota johonkin ääneen ja päässäni alkoi vilistä lauseita, jotka eivät liittyneet yhtään mihinkään. Esimerkki, jonka kerroin psykologillekin tulee tässä:

"Herra Hakkarainen juoksi jo kolmansia portaita, kuin hänellä olisi ollut tuli hännän alla. Vihdoin hän pääsi ovelle, jonka huomasi harmistuksekseen olevan lukossa. Tottakai oli pitänyt unohtaa avaimet itäsiipeen, Herra Hakkarainen ajatteli murheellisena ja alkoi ryskyttää ovea kaikin voimin, mutta ovi vain oli ja pysyi kiinni. 

-Avatkaa nyt herran tähden! Herra Hakkarainen mylvi. - Ettekö te tajua, että täällä on ihminen jumissa ja hätää kärsimässä!?"

Mulla on sellanen kutina, että mun tarttee ehkä alkaa kirjottaa näitä ylös. Tervetuloa herra inspiraatio ja veljenpoikasi mielikuvitus. Minulla olikin teitä jo vähän ikävä! Toivottavasti tulitte jäädäksenne, ettekä ole vain ohikulkumatkalla.

Toimintaterapiassa oli taas vähän hankalaa. Yksi teki sen mitä olin itsekin ajatellut, mutten ollut pystynyt toteuttamaan. Itkuhan siinä meinasi tulla.

Oman turvapaikkani, tai oikeammin pakopaikkani todellisuudesta löysin lopulta vanhoista ystävistäni:


Ensi kerralla aiheena olisi valo. Kaikessa yksinkertaisuudessaan äärimmäisen vaikea aihe.

ps. Iskä toi meitsin synttäreitä varten vähän boolintekotarpeita, eli sen viinaosuuden. Oli kuulemma jäänyt kesältä yli. (Miten tää on ees mahdollista!?) Kellään hyviä booliohjeita?

Mies ehti jemmata pari pulloa kaappiin ennen kuin ennätin paikalle...


♥: Tintti

Kommentit

 1. http://www.drinkkiklubi.com/booliohje/passion_booli.html
  Passionboolia tein omille synttäreille ja oli ihan super hyvää:p saako udella, millon sulla on synttärit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Tosin tota passionia tuli sen verran paljon nuorempana vedeltyä, että saattaa joku inhotusreaktio puskea pintaan. :p Ja udellahan saa aina. :D Synttärit ois oikeesti 22 päivä kuluvaa kuukautta, mutta vietellään niitä sitten vkl. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit