Vastaus naiseuden mysteeriin löytyy jostain keskustelun ja suklaan välimaastosta

Mulla oli eilen henkisesti aika rankka päivä. Meillä on nimittäin hoidossa kaks ihanaa pikku hauvelia, joista toinen on koko ajan meidän pojan kimpussa (siis koiran!). Ei siinä muuten mitään, hyvä vaan, jos haluavat leikkiä keskenään, mutta kun se ei osaa leikkiä hiljaa, vaan räksyttää koko ajan! Mulla menee hermot, M:llä menee hermot ja naapureilla menee hermot.

Lisäksi tää meidän vierailija on ilmeisesti oikea sirkus diiva, sillä se seisoi tyytyväisenä keittiön pöydällä räksyttämässä muille, kun saavuin kaupungilta hemmottelemasta itseäni. Pitäisi varmaan asentaa ne videokamerat, jotta näkisi mitä ne koirat täällä oikein keskenään puuhailevat.

Onneksi mulla on niin ihana ja fiksu mies, että kotiin tullessaan se ojensi mulle heti ensimmäisenä kaksi fazerin sinistä suklaalevyä. Halleluja!Loppupäivä pitänee taas siivoilla ja laittaa paikkoja kuntoon huomista varten. Olen varmaan jotenkin taantunut, kun olo on synttärikesteistä johtuen yhtä toiveikas ja innostunut, kuin lapsena. Aijai, kun jänskättää!

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit