Ensimmäinen videopostaus, eli kameran edessä jäätyminen

Muun muassa psykologini on ollut sitä mieltä, että minun pitäisi astua ulos mukavuusalueeltani. Tänä yönä päätin tehdä sen parin siiderin avustuksella ja tavalla, jota olen pitkään harkinnut vaan en uskaltanut, koska a) kaikki näkee ja b) en osaa puhua ihmisille, koska olen itseäni häpeävä ujopiimä. Siksi kai koin tarpeelliseksi kirjoittaa nämä turhaakin turhemmat alkusanat. Mietin myös miten ihmeessä olisin voinut ruveta näyttelijäksi, kunnes muistin, että silloin ei katsella kameraan, eikä tarvitse olla oma itsensä. Mikäli kokeilen tätä toiste voisin ehkäpä näytellä jotain venäläistä Tatjaanaa, tai jotakuta seitsemästä kääpiöstä. Tai sitten en.

Häpeä on suuri, koska toisin, kuin tätä tekstiä kirjoittaessa, videota tehdessä ei voi paljon vitkastella ja pohdiskella mitä sanoo. Juuri sen takia pidänkin kirjoittamisesta. Voin pitää sanojen välissä taukoa vaikka kuinka monta päivää ilman, että kukaan tajuaa sitä. Voin myös pyyhkiä pois kaiken mikä tuntuu liian typerältä, vaikka usein olenkin liian laiska sensuroimaan tekstejäni. Toisaalta kirjoittaessa on myös turhan helppo jauhaa pelkkää kakkaa ja eikös se ole niin, että jos ei ole mitään sanottavaa, on parempi pysyä hiljaa? Näin ollen...Ja joo, musta oli paljon parempi idea kuvata koiravierasta ja tissivakoa, kuin omaa lärviäni. Imarteleva kuvakulma btw. Vedän nyt jätesäkin päähäni ja lähden ulkoiluttamaan koiria, jotta voin nukkua huomenna pitkään.

Hyvää yötä!

♥: Tintti

Kommentit

 1. Ihanaa! Siis nähdä sinut ja Wenla siinä ja tietty Aida ja Jasukin! :) Puhetta en valitettavasti pysty täältä kuulemaan, mutta on se kiva nähdä, että voitte hyvin. Jasukin oli kovin kiinnostunut esiintymään :) Ja sulla on ihana joulukalenteri - kyllä kelpais mullekin!

  VastaaPoista

 2. Jasu on kyllä tollanen linssilude! :) Toion kyllä tosi luksuskalenteri! Vaikka kyllä mä silti haaveilen vähän siitä suklaisestakin versiosta. :D

  VastaaPoista
 3. tää oli kiva, näitä lisää! :)

  VastaaPoista
 4. Pisteet siulle, ja pistähä lisää tällasta! Vaikka oonkin vähän myöhässä tänne kommentoimassa niin silti, aivan ällistyttävän hyvä! Itse en pystyisi samaan.. Hymyilin jopa koko videon ajan! like it

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Heti kun saan ton kameran asetukset sellasiksi, että kuvassa näkyy muutakin kuin pikselimössöä, koitan tehä uuden videopostauksen. Aiheita saa toki ehdottaa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit