Epäonnen päivä Perjantai 21

Perjantai 21 on nyt virallisesti epäonnen päiväni. Ensin koira söi saappaani, kuten aikaisemmin mainitsin. No, iltasella oli tarkotus lähteä kaveripariskunnan luo syömään ja päätin ottaa koiran mukaan, ettei se saa päähänsä tuhota jotain muutakin.

No eikös me myöhästytty metrosta, koska en ikinä muista missä kohtaa ne elukat sallivat vaunut on, joten meidän piti sen ihmismassan läpi yrittää selvitä metron toiseen päähän samalla, kun yks ADHD eläin haluaa tutustua jokaiseen lähietäisyydellä ja vähän kauempanakin olevaan ihmiseen. Humpsista vaan ja koira kamppasi mut nurin. Paitsi, että myöhästyttiin metrosta, sain myös aika varmasti polveeni mukavan mustelman ja ranteet paskottua. On muuten jännä, ettei ketään kinnostanut kysyä, että sattuiko, mutta toisaalta olin varmaan sen verran kiukkusen näkönen, että kaikkien olikin parempi pysyä ihan hiljaa vaan.

Päästiin toisella metrolla rauttikselle lähes ongelmitta ja todettiin junan olevan myöhässä. Sen lisäksi, että oltiin jo valmiiksi myöhässä aikataulusta hurautettiin nätisti meidän aseman ohi. No ei muuta, kuin junalla yksi pysäkki takasin toiseen suuntaan.

Seuraavaksi oltiinkin sitten eksyksissä, koska kuvittelin muistavani reitin ulkoa, mutten selvästikään muistanut. Pysähdyin kattomaan luurista ohjeita ja eikös just silloin jostain puskista ilmesty joku koiran ulkoiluttaja ja oon taas rähmälläni, koska oma karvakasa on päättänyt tutustua tähän vastaantulevaan otukseen. Siinä sitten keräilin yksikseni laukkuni sisältöä, joka oli levinny lumiselle tielle. Kivaa!

Vihdoin ja viimein päästiin määränpäähän ja vierailu menikin ihan kivasti, jos ei oteta huomioon sitä, ettei talon koira asukit oikein tykänny tosta "kultaisesta apinasta", joka olis vaan tahtonu hirveesti leikkiä niitten kaikkien kanssa. Niin, että siellä ne sitten räksytti ja itki kilvan.

Nautittiin jouluruokia ja sen jälkeen pidettiin pieni harmooninen teehetki, jossa seurattiin lumoutuneina teekukkien avautumista. Minä join melko hennonmakuista teetä nimeltään Seitsemän EnkeliäYstäväni sen sijaan nautti kupposen Auringon Siltaa.

Teen nauttimisen jälkeen katseltiin vielä loppuun Vanity Fair, jonka jälkeen lähdettiin koiran kanssa tarpomaan kohti kotia. Saatiin mukaan vielä parit paketit, niin, että ollaan taas ihan pilalle hemmoteltuja! Kiitos taas ihanat! ♥ (Sen sijaan ne hoitopaikkaan unohtuneet koiran harjat, joita lähdettiin hakemaan taisivat unohtua matkasta kokonaan..?)

Aateltiin, että päästään kotiin nopeiten bussilla, mutta mun mainion suuntavaistoni ansiosta päädyttiin kuitenkin juna-asemalle. Ajattelin juuri soittaa M:lle, että pistää koiralle ruoan likoamaan, mutta se ennätti ensin kertomaan olevansa taas kaverinsa kanssa kaljoittelemassa. No, pääasia lienee, että päästiin kotiin asti ja vastoinkäymiset loppuivat päivän vaihduttua lauantain puolelle.

Kotona mua odotteli pari lahjapakettia. Niissä lukee päällä "Möö" ja toisessa "Ja Möö". Mun tarttee varmaan sitten kirjottaa M:n lahjaan, notta Muu muu!

Hyvää yötä Helsinki!


♥: Tintti

Kommentit

 1. Tälleen poiketen aivan aiheesta, mutta minkä rotuinen koira sinulla on ? :) Itse omistan kolmea eri sorttia, vaikkakin toisaalta aika samaa, kun kaikki ovat sekarotuisia :D Kohta 4v uros, 2v narttu sekä reilun puolen vuoden ikäinen uros :) Kuvia koiristani löytyy blogistani, jos kiinnostaa!

  ssiinnii.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultainennoutajahan mulla on, joskaan ei rotunsa mukaisesti lainkaan rauhallinen. :D

   Poista
 2. Varmaan kivaa sullakin

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit