Melkein normi parisuhde

Tänään oli kenties yksi turhimmista lääkäri käynneistä ikinä. Totta puhuakseni oloni oli enemmän sairas fyysisesti, kuin henkisesti, mutta tuntui liian ironiselta perua lääkäri aika sen takia, että mulla sattui olemaan (fyysisesti) vähän huono olo.

Okei, se uusi mun reseptit, mutta noin muuten käynti oli aika yhtä tyhjän kanssa. Kai se halusi vain kuulla, mitä mun jatkosuunnitelmiin kuuluu: mun pitäis löytää terapeutti 1.2 mennessä, jolloin lääkäri kirjoittaa mulle tarvittavan B-lausunnon. Muussa tapauksessa harkitaan vissiin taas sitä mielialaryhmää...

No mitäs muuta sitten? Päätin, ettei mua voi leikata parisuhteesta aina, kun siltä tuntuu (tän kertainen tekosyy "et sä kestä kolmea kokkia", ei ollut riittävä...) ja lyöttäydyin miehen mukaan, kun se lähti työkavereiden kanssa syömään.

Pääruoaksi kananrintaa ja jälkkäriksi tulista chilisuklaakakkua vaniljajäätelön kera. Ihmisten mielestä on jostakin syystä jotenkin kauhean vaikeata, ettei minua voi viedä ravintolaan syömään, mutta jos minä veisin itseni treffeille, niin sen laskun loppusumman nähtyäni olisin vaan ilonen, jos deitti syö mieluumin pitsaa, tai mäkkärin ranskalaisia. Mutta onneksi se ei ole minun ongelmani, sillä herrasmiehen elkein M maksoi minunkin osuuteni. ♥


BBQ Housesta siirryttiin Bruuveriin parille. Just kun mulla oli kivaa miäs ilmotti, että MEIDÄN pitää lähteä pissattamaan yhtä karvakasaa. Suomeksi: mun piti, mutta meidän kuulosti ehkä sen kavereiden korvaan jotenkin paremmalta.


Heti kun päästiin kotiin M oli jo riisumassa takkia. Hetkinen! Eikös meidän pitäny mennä ulos?
"Ai mennäänks me kaikki?"
No mitäs luulisit? Itehän sä halusit lähteä.

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit