Mun koti ei oo täällä

Synttäreideni jälkeen mielessäni on tasaisin väliajoin viivähtänyt yksi ajatus: minun on päästävä pois täältä.

En haluaisi syyttää M:ää tasaisesti laskeneesta voinnistani, mutta sillä hetkellä, kun hän sanoi syntymäpäivilläni valitsevansa työkaverinsa ennen minua, jokin minussa särkyi.

Sen jälkeen olenkin taas nukkunut liikaa, kärsinyt henkisesti niin pahasta olosta, että oksettaa, unohdellut asioita ja hukannut mielenkiintoni kaikkeen.

Kyse ei suinkaan ole siitä, että olisin kerran jäänyt M:n tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi, vaan siitä, että niin käy joka ikinen kerta. Hän ei kuulemma halua miellyttää minua. Siinäpä suhteelle uusi kulmakivi.

Se mies tekee minusta sairaan ja saa minut vielä tuntemaan siitä syyllisyyttä. Tekisi mieli kadota loppuviikoksi, mutta ainoa, jonka luokse voisin ehkä mennä, on tällä hetkellä ulkomailla. Eikä kukaan halua vaivoikseen zombia ja kolmea koiraa.

M ei edes ole juuri ikinä kotona ja silloin harvoin kun on, hän ei ole läsnä. Kysyin häneltä tänään, miksei häntä häiritse se, että hän viettää aikaa mieluumin kaikkialla muualla, kaikkien muiden kanssa, kuin minun kanssani. Ei vastausta, vain pitkä hiljaisuus.

Sitähän minäkin.

Kommentit

 1. Nyt nainen oikeesti ryhdistäydyt ja lähdet tuosta suhteesta! Et ole tuon miehen arvoinen! Paljon voimia sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myy94 puhuu aivan asiaa. Tintti, sun täytyy ryhdistyy ja lähdet pois ton miehen luota. M ei ansaitse oikeesti sua, koska jos hän käyttäytyy noin. Ansaitsen paljon paremman miehen, jonka avulla pääset taas jaloilleen..

   Voimia kumminkin tintti<3

   Poista
  2. Mua melkein kaduttaa että koskaan muutettiin yhteen... sillon olis paljon helpompi sanoa vaan hellurei! Nyt on asunto ja koira ja ja ja... kaikki on niin kamalan vaikeeta! :s

   Kiitos, voimia täällä tarvitaankin ♥

   Poista
 2. Hei nyt kimpsut ja kampsut kassiin ja muutat sen siskos tykö!

  VastaaPoista
 3. Nyt on katkaistava tämä turha suhde, tuollaista narsistia on noin fiksun naisen turha katsella!

  VastaaPoista
 4. Mulle tulee paha olo kun vain luenkin täältä miten huonoa kohtelua joudut sietämään :( Lähde pois! Oikeasti.

  VastaaPoista
 5. Mutta onneksi ei ole vielä lapsia, joten nyt on aika lähteä, se on sitä lajia tuo sinun miehesi, että se pallottelee sua kolmekymppiseksi ja sitten kypsyttyään aikuiseksi se ei jää jakamaan elämäänsä sun kanssa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit