Rästilista

Maanantaita!

Lauantai meni niinkin kivasti, että sillä aikaa, kun herra M oli kaverinsa luona yökylässä, minä kärsin taas unettomuudesta. Neljältä yöllä annoin periksi ja nappasin ketipinorin, vaikka tiesin sen seuraukset. Niinpä heräsin lopulta iltakuudelta. Mies oli luvannut tulla kotiin aamusta, mutta ei sitä näkynyt missään vieläkään. Tyypillistä. Sunnuntai siis meni lähinnä nukkuessa ja zombeillessa.

Tänään olen kuitenkin ollut niinkin aikaan saava, että olen vihdoin ja viimein saanut kirjoitettua ja lähetettyä sähköpostia terapeutille. Ei se lähettäminen niinkään vaivalloista ole, mutta se, että pitäisi käyttää viimeisetkin energian rippeensä kirjoittamalla kaikista kamaluuksista, jotka ovat minut tähän pisteeseen johtaneet on kovin ikävää ja vastenmielistä puuhaa. Vitkuttelin melkein kuukauden päivät, mutta vihdoin ja viimein sain kuin sainkin otettua yhteyttä peräti kahteen terapeuttiin. Kahteen siksi, että ensimmäinen ilmoitti, ettei hänellä valitettavasti olisi resursseja ottaa uusia potilaita. Ei liene yllätyksenä, että hän suositteli minulle traumaterapiaa ja ohjasi sitten seuraavalle terapeutille, jolta nyt odottelen jonkinlaista vastausta.

Toinen asia mitä olen myöskin vältellyt kuukauden päivät on tuon karvakasan blogin päivittäminen, mutta sain senkin nyt viimein tehtyä.

Mikäli energiaa riittää, voisin yrittää kirjoittaa ainakin yhden työhakemuksen, vaikka itsensä myyminen ja kehuminen minulla nyt ovatkin viimeisimpänä mielessäni. Sitä ennen taidan tehdä sen kaikista mieluisimman minulle langenneen homman: erään kuvanmuokkauksen. Harmi, ettei sillä voi elättää itseään.

Haluan myös toivottaa uudet lukijat oikein tervetulleiksi! ♥ Toivottavasti minulla on lähipäivinä tarjota teille jotakin positiivisempaa luettavaa. (Toivomuksia saa myös vapaasti esittää. :))

♥: Tintti

Kommentit

 1. Terapeutin ettiminen on vittumaista mutta kannattaa valita huolella koska tuut näkee sitä seuraavat pari votta ainakin aika tiiviisti. (itse olen nyt lokakuusta lähtien kanssa käynyt terapiassa.)
  Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen kuullut! Katotaan kuinka monta sammakkoa pitää tavata ennen kuin löytyy se itselle sopiva...

   Kiitos, sitä tarvitaan! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit