Lauantai 29.12.2012

Jouduin heräämään yhdeltätoista aamulla valitettavan tietoisena siitä, että olin nukkunut tsäkällä yhteensä viisi tuntia. Hirveä kiire laittaa itteensä ja tavaransa valmiiksi ja rynnätä Espooseen hirmusella kiireellä.

Pääsen siskolle vähän ennen kahta ja se ilmottaa vasta heränneensä. Batmania koneeseen ja ruokatilausta vetämään.Mua vituttaa ihan suunnattomasti, koska mulla on sairas nälkä. Ensin ruokaa sai odottaa tunnin ja sitten ne kärrää tänne jotain vitun rulla kebabia, mitä kukaan ei ole tilannu! No ei kun soittoa perään, mut eihän ne ählämit mitään tajua. Saan tehdä uuden tilauksen, jonka ne käskee maksaa uudestaan. SIIS MITÄ VITTUA!? Ihan paskaa tämmönen touhu.

Nyt mua oksettaa ja ahistaa ja paniikki iskee. Arvatkaa onko lääkkeet paniikkihäiriöön mukana? No eipä ole, koska en ajatellut tarvitsevani niitä. Tästä piti tulla kiva päivä.

Onneks se pitsakuski oli huomannut mokansa ja tuli vaihtamaan ruoan oikeaan, mutta tosi kiva syödä jotain valmiiks kylmää sapuskaa. Yöh!

Ruoan närppimisen jälkeen suunnattiin serkun ja sen avomiehekkeen luo rakentamaan maailman isointa lumilinnaa!

Okei, oikeesti katottiin siskon kanssa Basil hiirtä joku sulosin lintukoira sylissämme. Ajattelin et otan pienet torkut ennen kun talon emäntä tulee töistä. Olin kuoleman väsynyt, mutta uni ei tullut.

Yritin pitää itteni hereillä lonkerolla ja painelin ulos muiden perään. Kyllä sinne pihalle ihan nätti lukaali kohosi!

Rakennuspuuhien jälkeen maistettiin ufoshotteja ja pelailtiin seurapelejä. Vallan mukava ilta väsymyksestä huolimatta. Onneks mun maailman paras sisko heitti mut kotiin!


Heti kotioven avauduttua mulle iski huono olo ja tervehdin pian kotiin tullutta miestä vessan lattialta käsin

"Ooks raskaana?"
Hekoheko. Vanha vitsi.


♥:Tintti

Kommentit

Suositut tekstit