Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä

Tänään oli taas käynti työkkärissä. Tai no taas ja taas, enhän mä siellä vissiin kovin montaa kertaa oo tän nykysen työnhaun aikana käyny. Tää tais olla peräti toinen kerta. Yllättävää sinänsä, ettei niillä mitään varsinaista asiaa ollu. Tsekattiin, että mun kaikki tiedot oli oikein. (Kirjotushäröjä lukuunottamatta oli) ja yritettiin kauheesti ettiä mulle jotain työpaikkoja. Tavallaan hirmu kiva, niin mun ei tarvinnu niitä tänään ite selailla. 

Löydettiin peräti kaks ihan passelia ja suht kevyeltä kuulostavaa kokopäivätyötä, jotka oli molemmat noin puolenvuoden määräaikasia. Niissä loppuis kummassakin hakuaika sunnuntaina, eli hakemukset pitäis tän viikonlopun aikana rustailla. Muutenhan voisin tehdä ne vaikka heti, mutta oon menossa vielä tänään siskon luo Espooseen ja olis hirmu kiva keritä sinne ennen yötä.

Työkkärin jälkeen pyörähdin vielä nopsasti alennusmyynneissä. Seppälästä tarttui -75% alennuksella paitapusero ja Glitteristä kaulakoru. Oon muuten aina miettinyt, että miksi miehillä se on kauluspaita ja naisilla paitapusero, vaikka se on kuitenkin yksi ja sama vaate, vai onko?

Tietenkään en voinut myöskään vastustaa The Bodyshopin herkkupurnukoita. Kahdella ensimmäisellä kerralla pyyhälsin nopsasti ohi, mutta kolmannella en enää voinut vastustaa kiusausta. Sitä paitsi serkku rukka näytti taas kovin yksinäiseltä kaikkien purnukoiden keskellä. Hetken aikaa piti taas miettiä jotain oikein hyvää tekosyytä sille, miksi jotakin tarvitsisin ja lopulta mukaan tarttui Vanilla vartalovoiduo. Ilmoitin, että MÄ TARVIIN TÄN! Ja se oli sillä selvä.

Sisko pisti tekstarilla tilauksia. Mun olis pitäny viedä mennessäni limua ja herkkuja, mutta mä ilmotin, etten mä saa mitään painavia limupulloja ton koiran kanssa raahattua. Onneks mun sisko on niin nerokas, että keksi, notta haetaan sitä limua sitten iskältä! (Sisko siis asuu meitin vanhempia vastapäisessä talossa. Omasta mielestään siis hirveän pitkällä.)


Nyt teen ruokaa, kuten varmaan tosi hyvin näkyy. Oon muuten aika yllättynyt siitä, että tuon koiran tulon jälkeen oon polttanu ruokani yllättävän harvoin pohjaan. Oon aika ylpee, siis koirasta, en itestäni, kun se tulee yleensä ilmoittamaan, kun vesi kiehuu, tai kana on tarpeeksi kypsää. Se on saletisti ollut entisessä elämässään kokki.

Ei mulla tässä mitään sen kummempia. Koitan päästä ton adhd lapsen kanssa ehjänä Espooseen ja sit päästään siskon kans herkkuperseilemään!

Hyvää viikonloppua!

♥: Tintti

Kommentit

  1. "Oon aika ylpee, siis koirasta, en itestäni, kun se tulee yleensä ilmoittamaan, kun vesi kiehuu, tai kana on tarpeeksi kypsää. Se on saletisti ollut entisessä elämässään kokki." aaah ihana :D <3 koirat on kyl fiksuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana! ♥ Mutta osaa se välillä olla kyllä aika tyhmäkin. : DD

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit