Kaupassa käyntikin voi olla suuri saavutus

En tiedä miten, tai miksi, mutta olen onnistunut joulusta saakka välttelemään ruokaostosten tekoa. Osa syynä saattaa toki olla, että oon viettänyt yllättävän paljon aikaa porukoilla, koska laihtumaan en kuitenkaan ole päässyt.

Tänään jääkaappi ja pakkanen näyttivät kuitenkin sen verran tyhjiltä, etten voinut enää vedota perinteiseen "menen huomenna" verukkeeseen, vaan kauppaan oli vain mentävä. Voi tosin olla, että olisin ruoan puutteesta huolimatta jättänyt menemättä, ellei minulla olisi ollut asiaa myös apteekkiin. (Lääkkeitähän kannattaa toki lähteä ostamaan vasta päivää ennen, kuin ne loppuvat.)

Kiitos vain kelalle, joka oli armeliaasti lahjoittanut tänään tililleni 400€. Lääke- ja ruokaostosten jälkeen tilille jäi satanen vähemmän. Ei varmaan tarvitse edes sanoa, että lääkkeisiin meni enemmän, kuin viikon ruokiin. Koiralle pitäisi tilata ruokaa, johon menee taas se pari sataa ja kun se nyt täyttää kohta sen vuodenkin, se tietää kallista eläinlääkärireissua. Millähän rahalla sekin pitäisi maksaa, kun mulla ei ole varaa edes vuokraan? Kysynpähän vaan.

Eilen illalla juteltiin taas M:n kanssa meidän suhteesta. Kehtasin väittää, että se on mun kanssa vaan tuon koiran takia, koska se on se, joka täällä saa haleja ja tervehdyksiä, enkä mä saa mitään. M kumosi väitteen. Olin kuulemma 100% rakas, joskin se muutti sen nopsasti 99%:n, kuulostaakseen muka jotenkin realistisemmalta. Mun mielestä rakas kuulosti vaan siltä, että se halusi seksiä. Mä en halunnut, koska mua pissatti. 

Valitin taas, kuinka poikien kanssa pystyi kyllä remuamaan ja rellestämään, käymään baareissa ja risteilyillä ja ties missä ja että se oli valmis kyllä lähtemään treffeille työkavereidensa kanssa sillä sekuntilla, mutta mun kanssa se ei voinut tehdä mitään. Koskaan. Ikinä. Ei edes kerran viikossa, niin kuin oltiin muinoin sovittu.

"Ai niinku mitä muka?"
"NO IHAN MITÄ VAAN! syömään, baariin, leffaan, kävelylle, kauppaan... JOTAIN!"
"Mulla on torstaina töitä."

Just. Hyvä aloitus. Mä yritän saada miehen tekemään mun kanssa edes jotain ja se kertoo, että sillä on torstaina töitä. Mun korvaani olis kuulostanut paremmalta, jos se olis ilmaissut asian toisin päin ja todennut, että sillä on koko viikonloppu vapaata. Sekin on tosin varmaan jo varattu pojille.

Kerroin myös, että musta olis hirveen kiva, jos se ottais mut joskus mukaansa baariin, tai kutsuis niitä tovereitaan vaikka välillä meille dokaamaan. M sano, että sen kaverit pelkää mua. Se väitti, että oon huutanu niille, mutta korjasin, että jos joskus oon jollekin huutanut, niin M:lle itselleen. Sitten se yritti väittää, että mökötin sen kavereille, jolloin jouduin uudelleen toteamaan, että kyllä kyse oli edelleen vain ja ainoastaan M:stä itsestään.

Sain kokovartalohieronnan ilman vastapalveluksia. Ei se mies ainakaan ihan läpeensä paha ole.

ps. Huomenna tapaamaan terapeuttia... pelottaa ja jänskättää ja ahdistaa ja itkettää. Onko pakko jos ei taho? On kai, ainakin jos haluaa parantua.


♥: Tintti

Kommentit

 1. Voitko kertoa hyvän vinkin tuohon kokovartalo hieronnan saamiseen, meillä nimittäin sellainen ei tulisi kysymykseenkään... :D Ja meillä sentään on hyvä syy lähteä kahdestaa joskus jonnekkin, koska saimme joululahjaksi elokuvaliput sekä lahjakortin ravintolaan :) Ukko ei voi jättää lähtemättä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti osaa kertoa, kun tää on mullekin vähän mysteeri, joka tapahtuu tsäkällä kerran, tai kaksi vuodessa. Mun veikkaukset on, että a) joko se halus hyvittää jotain, tai b) se teki kaikkensa seksin toivossa. Pyytämällä sitä hierontaa ei kyllä ainakaan saa, se on ihan varma. :D

   Mullakin ois neljä leffalippua ja miehellä kai joku lahjakortti ravinteliin ja leffaan menosta on ollut pitkään puhettakin, mut mitään ei vaan ikinä tapahdu. :p

   Poista
 2. Teille sentään on se "onni" (jos sen voi niinkin ilmaista) ettei teillä ole tuollaista pientä ihmisen alkua siinä välissä hidastamassa lähtöä :) Sanot vaan rohkeasti, että NYT tai ei koskaan :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit