Lady and the Tramp 1v!
Blogi täytti eilen vuoden ja se vuosi onkin mennyt yllättävän nopeasti. Vuoteen on mahtunut paljon iloja ja suruja, ikimuistoisia hetkiä ja tapahtumia, jotka haluaisi vain unohtaa. 

Olen onnellinen siitä, että te rakkaat lukijat olette olleet minua tukemassa ja neuvomassa. Vaikka kirjoitankin tätä blogia lähinnä itseäni varten, ette uskokaan, kuinka tärkeitä te lukijat minulle olette. ♥ Näin syntymäpäivän kunniaksi haluaisinkin jälleen kerran kysyä, mistä te haluaisitte seuraavaksi lukea, tai mitä te haluaisitte tulevaisuudessa nähdä? Olen avoin kaikille ehdotuksille.

Tässä vielä tilastotietoa koko vuodelta. Olen kenties eniten ylpeä siitä seikasta, että blogiini on eksytty noinkin monta kertaa hakusanoilla "aarne tenkanen". Tattista vaan Aarnellekin!


♥: Tintti

Kommentit

 1. Mukavan oloinen blogi, eikä millään tavalla massaa. Viimeisimmissä postauksissa emme ainakaan nähneet kuvia koirastasi, mistä mainitsit yhdessä postauksessa. Olisi mukava nähdä minkä näköinen on tämä pikkuinen. :3
  T: Kiko ja Ruffe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiralla on niin iso ego, että se pitää ihan omaa blogia. :D
   http://jasusdiary.blogspot.fi/

   Poista
 2. Pyysit sisällöstä mielipidettä niin tässä tulee ! :> kirjotat tosi elävästi ja kivasti, tekstiä on helppo ja mukava lukea, eikä postaukset tunnu liian pitkiltä. Miten voi kuvailla jotain mikä on vaan niin hyvää ? :D ulkoasusta et kuulemma tarvinnut mielipidettä mutta sanon nyt senkin että tää on HUIKEE :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia arvostelusta ja kehuista! Tästä tuli hyvälle mielelle. :)

   Poista
 3. Vielä enemmän kaipaisin tietoa, elätkö ollenkaan M kanssa ns. normaalia arkea, vai onko tuo teidän elämä noin erillistä, mitä annat ymmärtää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi. :) Lupaan valottaa asiaa lisää tuonnempana.

   Poista
 4. Kirjotat tosi sulavasti ja silti riittävän elävästi, ja oikeinkirjoituskin on sopivasti kohdallaan:)! Ainut mikä häiritsee on nuo mainokset :d Ilman niitä saattaisit saada enemmän lukijoitakin, ihmettelen miksi sulla on noin vähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska sulla pitäs olla enemmän lukioita, sen verran hyvä blogi;)

   Poista
  2. Kiitoksia kovasti kehuista! :) Muakin noi mainokset kieltämättä välillä häiritsee, mutta se on pieni hinta siitä, että niiden kautta tienaa muutaman roposen silloin tällöin ja jokainen sentti tulee kyllä tarpeeseen.

   Poista
 5. Muuten, oletko pohtinut, että yhdistäisit Jasun blogin tähän? Sehän koira kuuluu sun arkeesi, olisi aina tässä kivä kuulla siitäkin pieni kommentti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mun on välillä mieli tehnyt lörpötellä Jasusta tällä puolella enemmänkin, mutta oon jotenkin halunnut pitää sen erillään tästä kaikesta "paskasta". Sen takia oon kai vältelly sen nimenkin sanomista ja kutsunut sitä vaan koiraksi. Kai mua myös vähän pelottaa koiraihmisten mielipiteet...

   Poista
 6. Aivan ihana otsikko ja kuva tuolla sivussa! <3 :)


  VastaaPoista
 7. Katos, melkein sama "syntymäpäivä" kuin omalla blogillani. :D Ja ai että noiden hakusanojen kaa tuppaa olemaan aika hauskaa, varsinkin jos niitä ei osaa yhdistää, että miten tää taas liittyy mitenkään mun blogiin ja miten on mahdollista, että tällä on eksytty mun blogiin. :D Kuten vaikka hakusana "pidesuihku". Mitä ihmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kieltämättä aika hauskoja! "Kumisaappaat sängyssä", oli ehkä omituisin ja huvittavin mihin oon törmänny. : DD

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit