Mauttomuuksia

Sanokaa, jos teitä häiritsee tämä tekstipainotteisuus, niin teen väliin jotain kuvapainotteisempaa. Tänään (tai eilen) näytin sen verran ihmiseltä, että olisin voinut ottaa jotain asukuvia, mutta ei mulla oikein riittäny kiinnostus, enkä tiedä oisko riittäny teilläkään, joten jäipi ottamatta.

Käytiin tänään tosiaan M:n isän luona kahvittelemassa ja lähiravintelissa syömässä. Tilasin bolognese pitsan, jossa täytteenä piti olla jauhelihakastiketta, mutta se lätty ei ollut kyllä kastiketta nähnytkään, vaan kuiva pohja oli täynnä sitäkin kuivempia jauhelihakokkareita ja mautonta juustoa.  Onneksi en ole ravintolakriitikko, sillä paikasta jäi ainoastaan paha maku suuhun.

Anygays, välillä käytiin kotona viihdyttämässä koiraa ja huilahtamassa, ennen kuin siirryttiin pistäytymään kallion yöhön. Bussia odotellessa M ilmoitti pohtineensa viikon verran ympyrää, sitä kuinka sillä ei ole päätä, eikä häntää. Ärsytin sitä inttämällä, että se loppuu justiinsa siihen, mistä se alkaakin (kuten ympyrää piirrettäessä). Mies intti vastaan. Varsin joutava puheenaihe.

Baarissa istuttiin jonkun aikaa M:n kaverin kanssa, kunnes se lähti kotiin nukkumaan ja me jäätiin kaksisteen. M ilmoitti, että nyt voitais jutella mistä haluan. Halusin kuulla lisää vuosijuhlista. M kertoi muun muassa puhuneensa siellä ihmisten kanssa musta ja meidän nelijalkaisesta lapsesta. Olin hämilläni.

En tiedä onnistuiko M taas täyttämään aivoni hattaralla saaden valheet kuulostamaan todelta, vai puhuiko se oikeasti totta, mutta yksityiskohtien nitoessa tapatumien kulkua yhteen, niissä alkoi olla yllättävän paljon järkeä. En nyt jaksa koko stooria teille kertoa, koska se koskee niin paljon ihmisiä, joiden asiat eivät minulle millään tapaa kuulu. Sitäpaitsi riittänee, että minä itse uskon siihen, vaikkei minun sinisilmäiseen lapsenuskooni aina olekaan luottaminen.

Tää tais olla ehkä vähän turha postaus? En tiedä onko tähän aikaan yöstä muutenkaan järkevää kirjoitella mitään, varsinkaan tässä mielenvireessä. Toivotan siis yökukkujille oikein hyvää yötä ja muille huomenta/päivää/iltaa, tai milloin ikinä tätä sitten luettekaan.

♥: Tintti

Kommentit

 1. Ympäri ja ympäri mennään :D mut kiva jos ei ilta ollut kokonaan huono lukeman perusteella.
  Eikä tämä mun mielestäni ollut mitenkään
  turha postaus, Ajattele tältä kantilta
  jos se olisi ollut turha et olisi
  kirjoittanut sitä ylipäätänsä :)

  VastaaPoista
 2. oot tosi kaunis ja ihanasti noi sun hiukset tossa bannerissa :)!

  VastaaPoista
 3. Lukaiseppa joskus: http://www.introspekt.fi/artikkelit/traumojen-vaikutus-kehoon-ja-kehon-hoito-osana-terapiaa-1/. -Noga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkivinkistä, pitääpä heti lukaista!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit