Meidän arki

Minua pyydettiin kertomaan minun ja M:n yhteisestä arjesta. Valitettavasti siinä ei ole juurikaan kerrottavaa.

Eilen M:llä oli vapaa päivä. Hän istui lähes koko päivän koneella kuulokkeet päässään. Kerran hän keskeytti pelinsä käydäkseen kaupassa ostamassa itselleen ruokaa ja kerran valmistaakseen sitä - itselleen. Tietenkin hän on keskeyttänyt pelinsä myös käydäkseen tupakalla.

Tällä välin minä olen ollut omalla koneellani, leikkinyt koiran kanssa, vienyt sitä ulos, katsonut televisiota ja tehnyt ruokaa itselleni.

Toisinaan olemme vaihtaneet M:n kanssa muutaman sanan. Nekin lähinnä siksi, että sisko soitti kysyäkseen M:ltä kastikeohjetta. Päivän yhdessä vietetyt hetket koostuivat niistä muutamista minuuteista, joina opetettiin koiralle uusia temppuja.

Tämä päivä oli varsin tyypillinen vapaapäivä. Työpäivinä mies ei tietenkään ole läsnä tämänkään vertaa. Saatika silloin kun lähtee ryyppäämään. Silloin sitä ei nää välttämättä vielä seuraavanakaan päivänä.

Toki me tehdään myös juttuja yhdessä. Sunnuntaina esimerkiksi katsottiin Gamer ja pari jaksoa Late lammasta. Yleensä katotaan viikossa maksimissaan yksi leffa yhdessä ja kymmenkunta erikseen. Meillä on niin erilainen leffamaku. Mä tykkään komedioista, mies actionista. Ulkona käydään yhdessä tsäkällä kerran kahdessa kuukaudessa. Ulkonakäynti tarkoittaa yleensä ryyppäämistä M:n kavereiden kanssa, tai koiran ulkoiluttamista yhdessä. Pääsääntöisesti se on mun tehtävä, onhan se mun koira.

Toki meillä on läheisyyttäkin. Saatetaan esimerkiksi pitää jalkoja toistemme jalkojen päällä, kun ollaan koneilla. Mies saattaa ohimennessään puristaa hartiaani. Yleensä käyn antamassa M:lle hyvänyön suukon ja toisinaan saatan halata sitä, kun se tekee ruokaa. Me myös nukutaan yhdessä, joskin M tulee nukkumaan, kun vedän jo sikeitä ja on ollut jo tunteja jalkeilla, ennen kuin herään. Toisinaan saatan herätä siihen, että M on kaapannut minut kainaloonsa, tai nukkuu hiusteni päällä. Tottahan toki M haluaa välillä myös pussailla, mutta se maistuu yleensä niin pahasti tupakalle, ettei mua paljon pussailu kiinnosta.

Jos nyt esimerkiks viime viikonloppua miettii, niin sehän oli melkein täydellinen. Käytiin M:n isällä, syötiin yhdessä, käytiin baarissa näkemässä sen kaveria ja katottiin vielä leffakin! Enskuussa se lupas ottaa mut mukaan sukunsa talviurheilupäivään. Kuulostaa melkein edistykseltä.

Olen oikeasti pitkään miettinyt mitä pariskunnat yleensä tekee yhdessä? Mä en nimittäin tiedä. Meillä kotona syötiin ja katottiin telkkaria yhdessä. Ihan perusjuttuja, ei kuulosta mitenkään kovin vaativalta, jottei mekin voitais niitä M:n kanssa tehdä. Mutta mitä muuta?

♥: Tintti

Kommentit

 1. me käydään shoppailemassa yhdessa montatuntia eri ostoskeskuksissa, tehdään ruokaa yhdessä, haetaan tatuoinnit yhdessä ja työaikana ollaan puhelimen whatsup sovelluksessa höpöttämässä mutta ennen kaikkea Suunnitellaan tulevaisuutta yhdessä. ei me loppujen lopuksi olla miehen kanssa paljoa erilaisia juttuja tekemässä kuin muutkaan. ja tekin aika normaalia arkea msta vietätte, mutta musta toi viiminen on hyvin oleellinen ja ehkä teiltä puuttuva asia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta. Aina, kun tulevaisuus tulee puheeksi, mies siirtyy "eletään päivä kerrallaan"-vaihteelle, tai toteaa vain, ettei ole nyt oikein ajan kohtaista. Jotenkin musta tuntuu, ettei sillä ole muutenkaan mitään hajua mitä haluaa tulevaisuudelta, enkä tarkoita nyt vain meidän suhteen, vaan ylipäätään. Jotenkin melko surullista.

   Poista
 2. Meillä kans välillä ollaan mietitty, että onko meillä yhteistä tulevaisuutta juurikin sen takia kun tuntuu että on niin vähän yhteistä tekemistä. Pelaillaan joskus (nyt harvemmin kun ei ole mitään uutta peliä, katellaan leffoja sillon kun sattuu löytymään molemmille sopiva ja tehään yhdessä ruokaa. Ehkä kerran pari kuussa käydään ulkona yhessä, plus sitten arkiset kauppareissut. Onhan meilläkin myös läheisyyttä, mutta yhdessä vaiheessa tuntui siltä kuin olisi pelkkä seksi ja pelaaminen.. Stemppiä sinne!:)

  VastaaPoista
 3. no nythän ei ole enää yhtään miestä kuvioissa mutta mitäs me tehtiin entisen säädön kanssa yhdessä. käytiin ravintoloissa, syömässä ja juomassa, mötkyiltiin tunteja ja juteltiin tai katottiin leffoja ja pidettiin vaan toisiamme hyvänä. jos ei päästy yksimielisyyteen mitä katotaan niin toinen katto läppäriltä kuulokkeet päässä ja toinen televisiosta. kierreltiin kauppoja ja nähtiin sen kavereita. häntä ahdisti liian paljon tavata ystäviäni, josta tuleekin nimitys entinen. haaveiltiin ja suunniteltiin tulevaa, puhuttiin menneisyydestä. eli lyhennettynä ja rehellisesti kerrottuna = juotiin, pidettiin hauskaa ja valehdeltiin toisillemme.

  exän kanssa kenen kaa asuin yhessä, käytiin toistemme porukoilla, siivottiin ja yritettiin tehdä mahdollisiman paljon juttuja erillämme toisistamme, välillä tehtiin yhdessä ja sillon riideltiin. :)

  VastaaPoista
 4. sä kirjotat tosi hyvin! :-) Katoin aluks että härregyyd, enhän mä tommosta jaksa lukea, mutta helposti luin ku oli niin sujuvaa tekstiä. :--) Ja sun banneri on tosi mukava! Tavallaan muutama kuva ois ihan mukava, mutta toisaalta ei niitä kuvia välttämättä tarvitse. Varsinkin jos kirjottaa osaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :)♥ Rupesin itekin aamulla kattelemaan, että on viime aikoina ollut aika tekstipainotteista. Vois yrittää ryhdistäytyä ton kameran käytön kanssa, vaikka toisaalta en nyt tiedä oisko esim. tätä postausta kauheesti piristäny kuva esim. datailusta, tai mikroruoasta.. : D

   Poista
 5. aivan ihana blogi sulla kaunotar =) tyylis on kans superkiva!

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Sulla on ihana banneri ja tosi kaunis ulkoasu tässä blogissa! Pidän värimaailmasta kovin :) Tosin mun makuun tässä on aivan liikaa mainoksia, etenkin tuo bannerin alapuolella oleva jättimainos häiritsee kovasti. Mutta se on vain mun mielipide :) Oot muuten todella kaunis!

  http://stressipallona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia kehuista! ♥ Noitten mainosten kanssa on kyllä välillä niin vaikea määritellä, että mikä on sopiva määrä. : D

   Poista
 7. Aika ikavalta kuulostaa teidan arki... :( Itse en voisi olla tuollaisessa suhteessa. Me tehdaan paljon yhdessa, ruokaa, syodaan, katsotaan telkkaria/leffoja, kaydaan ravintoloissa ja elokuvissa, matkustellaan, ja suunnitellaan yhteista tulevaisuutta. Ja tietenkin suudellaan paljon, ja halaillaan.

  VastaaPoista
 8. http://noniintutot.blogspot.fi/

  Tuossa on tuo meidän blogi, jossa pitäisi nyt olla lukijapalkki :)

  VastaaPoista
 9. sulla on tosi kiva banneri ja tykkään kans sun blogin ulkoasusta!
  ja voi että mitkä ihanat hiukset sulla on, aivan mahtavat! :)

  http://diamondsinthesky-iida.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Tuota ruokatouhua en ymmärrä, miksi syötte erikseen? Onko teillä niin erilainen makumieltymys, vai mistä johtuu? Joku yhteinen molempia kiinnostava harrastus voisi tehdä suhteelle hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos toinen on kokki, joka tykkää tehä kaikkea erikoista ja kummaa ja toinen on tämmönen maailman nirsoin yksilö, niin ei siinä kyllä makumieltymykset kieltämättä paljon kohtaa. :p Lisäksi tuo ukko syö aika usein töissä.

   Oon yrittäny kauheesti jotain yhteistä harrastusta keksiä, mutta toistaiseksi pää on lyönyt aikalailla tyhjää. Tuo mälsimys ei suostu pelaamaan yhdessää edes lautapelejä. Pöh.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit