Missä aiot sä vettää yösi...?

Menin viime yönä nukkumaan kolmelta ja heräsin klo. 4.25 tunteeseen, että jokin on vinossa. Minun ei tarvinnut miettiä kahdesti tietääkseni mistä tämä oksettava ja ahdistava tunne johtui, koska olin kokenut sen niin monta kertaa aikaisemminkin ja aina samasta syystä.

Mies ei ollut tullut kotiin, kuten oli luvannut. Tiesin kokemuksesta mitä se tarkoitti, mutta todistaakseni olevani väärässä puhelinterrorisoin miestä aamukuuteen asti. Ei vastausta. Ei pihaustakaan. Juuri tämän takia vihasin M:n firman juhlia. Ne eivät juuri koskaan päättyneet minun kannaltani onnellisesti.

"Tottakai mä tulen kotiin, tulin viime vuonnakin..."
"Sitä edellisenä et tullu!"
"Sillon mä olinkin hölmö... en mä enää ole!"

Puoli yhdeltä iltapäivällä aloitin taas soittamisen, mutta miestä ei edelleenkään kiinnostanut vastata puhelimeen. Klo. 15.02 puhelin soi. M ilmoitti olevansa Herttoniemessä. Kertoi olleensa yötä toverilla, jolla väitti olleensa myös pari vuotta takaperin, kun oli oikeasti harrastamassa vaakamamboa jonkun yksinhuoltajan kanssa. Flashback.

M:ää ei kiinnostanut pyytää anteeksi sen enempää, kuin selitellä tekemisiään. "Oli liian kivaa", oli ainoa selitys sille, miksei herra ollut tullut yöksi kotiin, vaikka oli nimenomaan luvannut tulevansa. Huomautin, että olis asiasta voinut edes ilmoittaa, johon mies totesi olleensa humalassa ja yritti selittää jotain tarinaa siitä, kuinka toisesta puhelimesta oli akku loppu ja toisesta puuttui sim-kortti, herran lainattua puhelintaan työtoverilleen. Kummasti olivat kummatkin puhelimet kuitenkin hälyttäneet normaalisti joka kerta, kun olin yrittänyt soittaa.

Tiedän, että pitäisi lähteä. En vain ole koskaan osannut luopua.

♥: Tintti

Kommentit

 1. Älä oo tyhmä. Oikeesti. Miks sä kiusaat itseäsi? Ihan turhan takia. Ei sitä kiinnosta, ja sä tiedät sen itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin siksi, ettei sitä noin vaan voi muuttaa ja päättää olevansa onnellinen varsinkaan, kun ei ole rahaa. Toisekseen oon just niin tyhmä, että onnistuisin yksinäni luultavasti tappamaan itteni, tai vähintään polttamaan talon ihan vahingossa. Nim. unohdin tällä viikolla jo toistamiseen hellan levyt päälle.

   Poista
 2. Samaa mietin minäkin.

  VastaaPoista
 3. Tänään on hyvä päivä aloittaa itsetään huolehtiminen. Sä et ole sen arvoinen. <3

  VastaaPoista
 4. Ei rahan vuoksi todellakaan voi jäädä suhteeseen, se ei ikinä korvaa sun kärsimyksiä, jos saat pari kertaa vuodessa hieronnan, ala arvostamaan itseäsi ja lähde litomaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit