21 tapaa pilata avioliitto


Kuva: http://www.elokuva-opas.com
Kuten otsikko ja kuva kertoo, 21 tapaa pilata avioliitto check. Oli muuten eka kerta, kun mulla oli leffaeväinä tikkareita, eikä poppareita niin kuin yleensä.

Se joka väittää, että kotimaiset komediat on perseestä on mäntti! Tietenkään mitään Uunon veroisia hupsutuksia tuskin enää tehdään, mutta on nää nykyajan komediatkin välillä aika muikeita. Varsinkin kun ne sisältävät suomileffan perusainekset: viinaa, seksiä ja väkivaltaa. Mikäs sen viihdyttävämpää?

21 tapaa pilata avioliitto oli ihanan romanttinen, sopivasti sarkastinen ja kutkutteli nauruhermoja kiitettävästi alusta loppuun. Roolihahmojen lisäksi pääsi toki paikoitellen nauramaan myös itselleen. En aio avata tätä tässä sen enempää, joten jokainen kyseisen pätkän nähnyt arvelkoot itse mitä minä tarkoitan. (Minut tuntevat arvaavat varmaan katsomattakin.)

Aluksi en oikein lämmennyt ajatuksesta Armin valitsemisesta päärooliin, mutta mimmihän veti osansa oikein mallikkaasti. En ole aikaisemmin osannut arvostaa myöskään Hannele Lauria niin hyvin, kuin nyt viimeisimpien rooliensa jälkeen hyvinkin suorasuisina äitihahmoina. Se vaan tuntuu hyvällä tavalla niin hirvittävän tutulta ja symppikseltä tyypiltä! Tollaset rääväsuut on vaan niin ihania! Harmi vaan, että sen roolit on niin kamalan pikkusia sivuosia.

Suosittelen pätkää ehdottomasti jokaiselle kotimaisen komedian ystävälle ja niille jotka haluavat tietää ne 21 syytä joilla voi joko pilata, tai päinvastoin toimittuna pelastaa niin avioliittonsa, kuin muutkin ihmissuhteensa. Jos diggasitte trailerista, diggaatte varmasti myös elokuvasta!21 tapaa pilata avioliitto

1. OLE SOKEA
2. RIPUSTAUDU
3. SUHTAUDU PUOLISOON KUIN LAPSEEN
4. KONTROLLOI
5. VALEHTELE
6. NEUVO JA OPETA
7. ÄLÄ ARVOSTA
8. ÄLÄ OLE LÄSNÄ
9. HANKI PÄIHDEONGELMA
10. ÄLÄ PÄÄTÄ ITSE
11. PÄÄTÄ TOISEN PUOLESTA
12. NÖYRYYTÄ
13. ÄLÄ TAHDO
14. VÄISTÄ JA PAKENE
15. EPÄILE, ÄLÄ LUOTA
16. PETÄ
17. ÄLÄ PUHU
18. ÄLÄ KUUNTELE
19. OLE OMISTAVA
20. ÄLÄ PANOSTA
21. ÄLÄ USKALLA RAKASTAA


♥: Tintti


Kommentit

 1. Tämä vain vahvisti sen, että toi leffa pitää nähdä:D

  VastaaPoista
 2. Tuo leffa oli kyllä hyvä. Itse tykkäsin. :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin sen verran, että odottelen jo dvd julkaisua! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit