Grease is the word

Mun päässä soi heti aamusta Frankie Vallin Grease ja siitä se ajatus sitten lähti...


Tänään tukkaa hoidettiin ja tapettiin näillä. Kovat on aineet!
Olen tullut siihen tulokseen, että teippipidennykset on kivoja tasan niin kauan, kun ne on päässä. Siinä vaiheessa, kun ne pitäis ottaa pois ne on suoraan helvetistä. Kaadoin päähäni yhtään liioittelematta lähemmäs kolme desiä rypsiöljyä, jotta teipit antaisivat helpommin myöten. Pian mulla oli öljyä hiusten lisäksi mm. silmässä ja ympäri kroppaa niin, että olin varmasti paremmin öljytty, kuin yksikään kehonrakentaja ikinä.

Pidennykset kyllä irtosivat päästä, mutta vastakappaleiden latvat sotkeentuivat toisiinsa ja omaan tukkaan ja varsinaiset teipit jäivät kivasti kiinni päähän. (Simply Naturalin teippiä ei siis turhaan kehuttu kestäväksi!) Vähäsen saattoi turhauttaa, eikä asiaa auttanut se, että koira olis mieluusti halunnut syödä mut elävältä.

Tuntia myöhemmin olin kuitenkin selviytynyt tehtävästä melko kunniakkaasti. Ainoastaan yksi teippipari oli ahmaissut mukanaan annoksen omaa tukkaa, mutta muuten teipit irtosivat päästä melko kivuttomasti.

Menetetty tukka parka 

Olo on kyllä kieltämättä aika kalju. Ei ainoastaan säälittävän pituuden takia, vaan nimenomaan paksuuden. Mun hiukset on kyllä yks mitätön rotan häntä. Enää ei kuitenkaan ihme ja kumma harmita enää yhtään niin paljoa, etten kiusauksesta huolimatta valinnutkaan ruskean värin sijaan ihanaista värinpoistoa, kuin kaupassa ihania vaalennustuotteita hipelöidessä. (Enks mä millään vois? Jos nyt kuitenki blondais!? TINTTI EI! ET VOI! ET MILLÄÄN!)

Jonkinnäköstä ennen ja jälkeen kuvaa... (Voisko joku kertoa mikä mun poskia vaivaa!? Ihanku jollain hamsterilla. OIkeesti!)Lisäkepolot odottelevat uutta kiinnitystä torstaihin asti. Ne pääsivät siksi aikaa aurinkomatkalle nauttimaan hoitsikkakylvyistä ja hiusset lekotteleekin nyt enemmän, tai vähemmän tyytyväisenä meitin pyykkinarulla.

Toi valkonen mähmä on sit sitä hoitoainetta, ettei kellekään vaan tule mitään väärinkäsityksiä...


Kommentit

 1. Kiva blogi sulla (:

  jeminad.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Upea blogi! Kauniita, upeita, ihailtavia kuvia ja kiinnostavaa sisältöä!

  VastaaPoista
 3. No joo oon kuule ihan samaa mieltä noiden simplyn teippien suhteen! Ne ei irtoo mitenkää vaikka hyvinhän ne kyllä pysyy. Oon siirtyny vähän keveämpään teippiin, joka kyllä pysyy yhtä hyvin jos ei ihan hulluna revi ja silti saa tukan helposti ja hellästi poiskin.


  Mielenkiintoinen blogi, ja hauska toi banneri. Liityin lukijaksi :)

  http://psychedeliccolours.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttee meikäläisenkin varmaan testata seuraavaks jotain toista teippiä, josko sen sais sitten pois päästäkin. :D

   Kiitoksia ja tervetuloa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit