Talvipäivä (osa 1)


Lauantain horoskooppi

Jos tilan, tai ajan puute saa sinut tuntemaan olosi ahdistuneeksi jossain vaiheessa päivää niin mikä estää sinua hiukan muuttamasta päivän rytmiä. Lääke mahdolliseen ahdistukseen on aina välittömässä läheisyydessäsi. Olotilan helpottaminen on joskus pienestä kiinni.


Vähäsen saattoi hymyilyttää. Se haluaako lääkkeen ottaa tablettina, vai nestemäisessä muodossa ei kuitenkaan liene päivän pääasia. Ketä mä yritän huijata? Mulle se lonkero varmaan oli nimenomaan se pääasia. Minä kun viihdyn mieluumin kannustusjoukoissa, kuin pelikentällä.


Tänään on siis M:n suvun perinteinen talvipäivä. Olen kyseiseen tapahtumaan osallistunut kerran ennenkin ja täytyy kyllä nostaa hattua. Meidän suvussa jos yritettäisiin samaa, niin painiksihan se menisi. Meidän suvun ainoa vuosittainen urheilutapahtuma kun on lentisottelu ja sekin karavaanareita vastaan. Kesällä. Meidän suvussa ei oikein osata pelata keskenään, kun aina tulee tappelu. Sen takia krokettiakin kutsutaan meillä kritekkikrotekiksi. Ihan vaan, ettei kellekään tule paha mieli, kun ei päästy yhteisymmärrykseen pelin oikeasta nimestä.
Kommentit

Suositut tekstit