Lautaset lentää, kohta sä raivostutat mua

Pahoittelen viimekertaista purkaustani. Tai no paskat pahoittelen, minun päiväkirjanihan tämä on ja juuri tätä varten olen tämän luonut: jotta voin purkaa tänne kaikki tunteeni ilosta suruun ja onnellisuudesta ketutukseen, jottei minun tarvitse purkaa niitä viattomiin ihmisiin, kuten eräällä on tapana. Huonoa kielenkäyttöäni voin sen sijaan vilpittömästi pahoitella. Ei ole minun tapaistani kiroilla näin paljoa, mutta mummi opettaa mut öisin pahoille tavoille.


Sen lisäksi, että M (2)5v antaa katteettomia lupauksia, se saa myös kummia raivokohtauksia. En tiedä, että eikö sillä ollut käynyt flaksi, vai mikä sitä niin kamalasti kismitti. (Huom. sarkasmi!) Aamuyöstä se kuitenkin tuli kotiin haisten vanhalle viinalle ja rupes paskomaan tiskialtaassa olevia astioita.

"Voit laittaa astiat suoraan roskiin ku oot käyttäny, ni ei tarvi tiskata!" M:n logiikkaa taas parhaimmillaan! Huomautettuani, ettei kukaan ole käskenyt sitä tiskaamaan ja että nekin astiat oli itseasiassa sen jäljiltä, se päätti viettää yönsä sohvalla. Onneksi se tajusi itse parhaansa. Vanhalta viinalta haisevan riitapukarin vieressä ei ole kenenkään kiva nukkua.

Tämmösinä hetkinä haaveilen muuttavani miehen poissa olessa pois niin vaivihkaa, ettei se ehdi aavistaakkaan mitä tapahtui ennen palaamistaan tyhjään kämppään. Se saattaisi jopa vähän säikähtää, vaikkei se mua kaipaamaan jäisikään. Harmi, että sellainen temppu on kuitenkin melko mahdoton toteuttaa.

Tähän kohtaan on varmaan hyvä tähdentää, että vaikka M riehuukin, se kohdistaa aggressionsa lähinnä astioihin, joten toistaiseksi en ole nähnyt tarvetta edes pelästyä, saati pelätä niin kauan, kun ne sirpaleet pysyy siellä tiskialtaassa, eikä lattialla koiran ja mun jaloissa. Lähinnä mua turhauttaa ja ketuttaa toi sen draamailu ja ehkä välillä vähän huvittaakin. Itsepä on astiansa maksanut.

ps. Eilen Neon2 - Polku sanoja etsiessäni, google ehdotti ensimmäisenä Aarne Tenkasen Kierosilmä Kirsiä. Onhan niissä toki aika samanlainen tarina, kun oikein ajattelee.

♥: Tintti

Kommentit

  1. Se on tuo miehesi ihan keskenkasvuinen, kiukuttelee kuin murrosikäinen äidilleen, aina on vaihtoehtoja, myös sullakin! Tuhlaatte molemmat elämänne tuossa suhteessa, teitä ei ole tarkoitettu toisillenne, tuo agressiivisuus ei kuullosta hyvältä ja aika juopolta tuo miehesi kuullostaa, ei ole hyvä yhdistelmä. Jaksamista!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit