Muutto

Mukamas reipas muuttoapulainen tunti terapiasession jälkeen

Perjantaina sisko kävi noutamassa mut ja Janitan luokseen kattelemaan läpi vanhoja vaatteitaan ja vaatteita, jotka olivat jo kertaalleen käyneet serkulla ja sen siskolla ja jotka täyden kehän kierrettyään päätyivät taas alkuperäiselle omistajalleen. Siinä samalla maisteltiin vähän karpalolonkeroa ja ihan vaan siitä syystä, että ne oli menossa vanhaksi. Ja tämä tarina on tosi!Mun oli tosiaan ihan vaan tarkotus mennä KÄYMÄÄN siskolla vähän auttelemassa sitä muutossa, mutta yhtäkkiä mä olin jo naapuritalossa, vähän erilaisessa pikaruokalassa haalimassa mukaani mikroranskalaisia ja puolentoista litran cokista, koska olin havahtunut siihen todellisuuten, että mun piti jäädä siskolle yäks! Hirveen hyvä! Jäi taas aamulääkkeet ottamati ja hampaatkin on pesemättä, kun enhän mä tajunnu pakata mukaani mitään yökyläkamppeita.

Tänään ollaankin sitten vietetty porukoilla aikaa siivoamalla tuttuun "pällistellään-yhtä-tavaraa-kymmenen-minuuttia"- tapaan, äidin tyrkyttäessä vieressä samaa tavaraa kymmenennettä kertaa.

"Onks nyt IHAN varma, että tän voi heittää pois?" 
"NO ON!" 
"Okei mä laitan tän iskälle!"


Kaikkee tosi tärkeetä roinaa ja rompetta
Porukoitten mielestä oli myös äärimmäisen tärkeää säilyttää mm. Peppi Pitkätossu kirja ja äiti haali iskälle jotain epämääräsiä taideteoksia, niin kuin esimerkiksi siskon koulussa tekemän naamarin. (Eilen se oli ihan innoissaan ostamassa mökin mettään mallinukkeja. Siis sellasia mitä näkee pällistelemässä vaatekauppojen näyteikkunoissa. Ei välttämättä yhtään huonompi idea, kun oikein aattelee!) Me taidettiin siskon kanssa empiä lähinnä Tenkasen julisteiden kanssa. Ne oli täysin identtisiä keikkapäiviä lukuunottamatta, mutta varmasti kovalla tuskalla ja vaivalla nekin oli jostain mukaan aikanaan pöllitty ansaittu. Roskiin päätyivät, koska saahan niitä aina uusia.

Muuttomiehen päivällinen: TUPLAjauheliha pitsa ♥

Sillä aikaa, kun sisko ja iskä roudas kamoja paikasta A paikkaan B, me syötiin äiskän kanssa suklaalehti keksejä, juotiin limpparia ja heiteltiin koirulin kanssa vanhaa villasukkaa. Ihan reilu meininki!

Yks reissussa rähjääntynyt muuttoapulainen
Ja sen räjähtäny suppilo...


Olivat muuten hommanneet makkareihin uudet ovet. Nyt niissä on lukot, niin, että toisen voi kätsysti lukita sisään, kun itse lähtee baariin! No ei kai. Vitsi, vitsi.

Saatiin siskolta kyyti kotiin juuri sopivasti ennen Putouksen alkua ja oppuilta taidetaankin ihan vaan kölliä sohvalla.

♥: Tintti


Kommentit

 1. Mahtava päivä on teillä ollut! :D Olisi minullekin kelvannut tuollainen, eikä vaa lauantai aamusta kuumetta, kurkkukipua, yskää nii, ettei voi köhiä ja äänen lähtöä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä toi meininki on aina vähän tommosta... : D Koitahan parantua pian! :)

   Poista
 2. Ihan sairaan upee banneri! o: jaoot tosi nätti (:

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit