Siivouspäivä, vaan kuinkas sitten kävikään?

Se on aika jännä, miten siivouspäivisin iskee aina ihan hirveä tarve tehdä kaikkea muuta! Oikeastaan mikä tahansa tekeminen siivoamiseen välttelyyn käy. Tarpeen tullessa, vaikka nukkuminen. Tiedän, että nyt ollaan vasta tiistaissa, mutta tiedän, että huomenna ja torstaina mun kaikki energia menee työhaastattelun stressaamisen, joten tänään mulla on ollut tarkoitus siivota, koska kaveri on tulossa perjantaina meille.

Oon tunnetusti hidas siivoamaan, (Ai kato mul on tämmönenkin!? Mikähän tää on?) joten mun oli tarkotus alottaa siivousprojekti heti aamusta. Sen sijaan söin ensin mukamas kunnollisen aamupalan nauttien siitä pitkään ja hartaasti. Tämän jälkeen päivitin koirulin blogin, koska se on ollut työn alla joulusta asti. Sitten söin vähän suklaata ja melkein jo meinasin alkaa viikkaamaan poistamaan pyykkejä narulta, kunnes mulle iski suunnaton tarve piirtää! Mulla olis kesken sellanen koiraprojektikin, mutta mähän en tunnetusti tee mitään ikinä loppuun vaan alotan aina uuden homman.

Tänään päätin piirtää itelleni uuden miehen. Eiku...?


Koittakaa olla välittämättä skannerin raiskauksesta, siitä tosiseikasta, että tääkin jäi kesken ja siitä että nenä ja korvat on ihan karmeet. Tää likka ei nimittäin harrasta ollenkaan kumeja.


♥: Tintti

Kommentit

 1. Sulla on ihana banneri ! ja ihana tuo piirrustus :)

  VastaaPoista
 2. tuo piirrustus näyttää ihan O.C:stä siltä ööö en muista sen nimee mutta u know ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, en oo kattonu OC:ta niin pitkään aikaan, etten itekään muista sen heebon nimeä, mut uskoisin tietäväni ketä tarkoitat! :D

   Poista
 3. Kuule, mistä löydän koiran blogin? -Noga

  VastaaPoista
 4. Aivan selvä Gossip Girlin Chuck! :o wau oot taitava.

  http://emes-summer-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, tunnistihan joku! :D Kiitän! :)

   Poista
  2. Minäkin olin tulossa Chuckia ehdottamaan, mutta näköjään joku ehti ennen minua:D aivan mahtava piirrustus!

   http://hungrybookhunter.blogspot.fi

   Poista
 5. Pretty! Thіs has beеn an inсrеԁibly wonԁerful pоst.

  Thаnks foг prοviding this info.
  Here is my page - loans for bad credit

  VastaaPoista
 6. Kandeisko nyt kuitenkin unohtaa se mr M ja lähteä metsästämään uutta elämää. Teitä ei todellakaan ole luotu toisillenne

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit