Sopivasti lihava..?

Pakollinen pikapäivitys täältä psykopolin odotustilasta, huomenta!

Havahduin tunti sitten siihen tosiseikkaan, ettei mitkään farkut mahdu mun jalkaan, jos alle laittaa sukkikset ja nehän on laitettava! Jumalauta. Mä olen lihonnut!

Muille tämä on varmasti ihan arkipäivää, mutta ei minulle. Tuntuu ihan käsittämättömältä, että mun pitäis ostaa uusia vaatteita vaan sen takia, ettei edelliset mahdu mun päälle. Ennen kuulumatonta. Valehtelematta en oo joutunu ostamaan uusia housuja varmaan viimiseen kymmeneen vuoteen sen takia, että edelliset olis jääneet pieniksi.

Inhoan housujen ostoa. En ymmärrä niistä kokotaulukoista yhtään mitään. Inhoan housuja. Ne puristaa ja ahdistaa. Ehkä kuljen ulkohousut jalassa siihen asti, että ulkona tarkenee mekolla ja sukkahousuilla.

Tai sitten vaan laihdutan? No en kai!

Kommentit

 1. Noi psyykelääkkeet alkavat pitemmässä käytössä turvottamaan ja myös lihottomaan, kannattaa olla tarkka, että syö ravintoarvoltaan hyvää ruokaa, olen pannut merkille. ettei sulla niin ole; eli kokis, ranskikset, pizzat, hampurilaiset pois ja tilalle kokojyväleipää, kanaa vähärasvaista lihaa, niin tulee energiaa ja hyvää mieltä!Hedelmiä ja kasviksia, herkuksi pähkinöitä; ei suklaata, tai muuta karkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullut mieleen, että lääkkeet voisivat lihottaa. Kiitoksia siis tästä tiedosta! Ihmettelinkin, että miten ihmeessä olen yhtäkkiä alkanut lihomaan, vaikka syön ihan samalla tavalla, kuin aina ennenkin. (Joskin olen lisännyt ruokavaliooni kanan, jota syön n. kolmena päivänä viikossa, mutta sehän ei tunnetusti lihota.)

   En tiedä minkä verran olet blogia seuraillut, mutta mähän olen siis ollut melkein koko ikäni enemmän, tai vähemmän alipainoinen, joten normaalipainoon lihominen on ollut enemmän kuin hyvä juttu! Olet toki oikeassa siinä, että terveellisemmällä ruokavaliola saisi päivään huomattavasti enemmän puhtia, kuin sokeria tankkaamalla. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit