Whatever you do, don't eat the fuckin' candy

M lupasi, että sen lomaviikolla tehtäisiin jotain yhdessä. Se ei kuitenkaan saanut taaskaan mitään itse aikaiseksi, joten päätin sen puolesta, että lähdetään leffaan. Tasapuolisuuden nimessä annoin sille kuitenkin mahdollisuuden valita mitä mennään kattomaan. Toisin sanoen annoin sille kolme vaihtoehtoa, joista sen piti valita.


Olen aina pitänyt klassikkosaduista. Hannu ja Kerttu: Noitajahti oli siis vallan luonnollinen valinta miettiessämme mitä leffaa lähtisimme katsastamaan. Oli kyllä kieltämättä vähän erilainen satu. Taisivat Grimmin veljeksetkin jäädä kakkoseksi mitä tuli raakuuteen. Verta ja suolenpätkiä vaan lenteli, kun tyypit räjähteli kappaleiksi. Njami! Nyt ehkä ymmärrän paremmin miksi niitä lapsosia käännytettiin takaisin salin ovelta.

Noitien sarjatulittaminen on toki ihan kivaa vaihtelua zombien tappamiselle, mutta olisin mä ehkä kuitenkin kaivannut jotain muutakin, kuin raakoja murhia. Juoni oli kuitenkin sinällään ihan toimiva, joten ihan hyvin olisi voitu keskittyä vielä vähän enemmän hahmojen välisiin suhteisiin sen jatkuvan räiskimisen sijaan.

Hyvä on, myönnetään. Osittain kiinnostukseni leffaa kohtaa saattoi alun alkaenkin johtua lähinnä sivuosaa näyttelevästä suomalaiskaunottaresta Pihla Viitalasta. Pitihän se päästä katsomaan, kuinka suomityttö suoriutuu Hollywood-tähtösten kansssa ja oikein hyvinhän se pärjäsi. Englanti taittui ja roolikin oli yllättävän iso, joskaan tuskin kovin mieleen jäävä. Ei sillä, etteikö pääosia näyttelevien Jeremyn ja Gemman roolisuorituksetkaan olisi olleet kovin kummoisia. Hahmot jäivät kovin kylmiksi ja etäisiksi.

Ihana Pihla Viitala (©)


Tennarissa oli muuten uusia 3D-laseja. Tai no en mä tiedä kuinka uusia ne oikeasti on, kun niin harvoin leffassa käyn, mutta noi mustat yksinkertasemmat mallit oli kyllä paljon miellyttävämmät, kun ne painavat ja särisevät punaset. Ei tarvinnut jälkikäteen kärsiä päänsärystä. Pointsit siitä!

Kommentit

 1. Sulla on mahtavat hiukset! D:

  VastaaPoista
 2. Apua olen kade, koska mäki haluun nähä ton hannu ja kerttu elokuvan! Oot todella kaunis ja sulla on ihana banneri♥

  http://mytrueemushroom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkös sä ollut 13? Nappaa joku aikuinen mukaas ja mee ihmeessä kattomaan! :) Kiitos kovasti kehuista! ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit