Hei hei psykopoli!

Viimeinen käynti psykologilla. Haikeat on fiilikset. Mieltä kuitenkin lämmitti se, että Kelalta oli vihdoin tullut tukipäätös ja se on MYÖNTÄVÄ! Parhaimmassa tapauksessa pääsen siis aloittamaan terapian heti pääsiäisen jälkeen. Alustavasti sovittiin, että mulla olis ajat ti iltapäivällä ja to aamulla, vai oliko se sittenkin juuri toisinpäin...? Anyway, pitää tänään laittaa sähköpostia terapeutille ja sopia asioista paremmin.

Psykologilla mietittiin taas kaikkea tosi tärkeetä. Lähinnä mun mieltäni tais häiritä, että miks joku olis huolissaan jonkun toisen tuloksista ja mikähän testi mahtaa olla kyseessä, kun kysyjä oli niin peloissaan. Hirveetä spekulointia käytiin, mutta kumottiin omamme ja toistemme ajatukset. Vakava sairaus? Ei, olis se mulle kertonu. Sukupuolitauti? Ei kai sentään. Kuka nyt utelis toisten testituloksista? Työjuttu? Ärsyttäviä tämmöset. Jää vaivaamaan!

Vaivaamaan tais jäädä myös eräs ihminen. Musta on aina vähän surkuhupaisaa, kun joku yrittää saada mut ja M:n eroamaan. Siinä kun käy yleensä niin, että M vaan sitoutuu muhun entistä enemmän. Kiitti siis palveluksesta! Hauskin osuus siinä kuitenkin lienee se, kun ko. Tyypit jälkikäteen ihmettelee miksei M:stä oo oikein kuulunu. Niin, miksiköhän? Huooh. En ymmärrä miten jollain riittää vuodesta toiseen aikaa ja energiaa muiden selän takana mollaamiseen, mut omapahan on ongelmansa, ei mun.

ps. Psykologi lupas pyytää lääkäriä uusimaan mun reseptin puoleksi vuodeksi-vuodeksi. Wuhuu!

Aurinkoista kevätpäivää! :)) Meitsi alkaa nyt rustaamaan sitä sähköpostia.

Kommentit

  1. Loistavaa ja onnea vaan myöntävästä päätöksestä! :) Tiedän kyllä miten mahtavalta se tuntuu ja vaikka muutokset on joskus haikeita on silti mukavaa päästä hitusen eteen päin ja etenkin rauhassa puimaan päänsisäisiä pulmia. -peach-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit