Laatuaikaa

Alotin viikon taas kivasti tuhlailemalla vähäisiä ruokarahojani. Ensin tilasin koirulille vähän lisää muonaa ja sitten palkitsin itseni leffalla ja pitsalla. Käytiin meinaan kaverin kanssa päiväleffassa katsastamassa kauniita olentoja, taikka Lumoava kirous, kuten elokuvasarjan ensimmäisen osan suomenkielinen nimi kuuluu. Tajuttiin tosiaan vasta jälkeenpäin, että kyseessä on jälleen kerran kirjasarjaan perustuva pätkä. Ennustivat siitä jotain Twilightin ja Nälkäpelin suuruista spektaakkelia, mutta meihin se ei ainakaan oikein iskenyt. (Ainoa asia mikä muhun teki vaikutuksen oli iki ihana Jeremy Irons.) Elokuva tuntui lähinnä melko oudolta, eikä toimi ainakaan itsenäisenä elokuvana. Sarjana ehkä, kuka ties? Tää on ehkä taas näitä tapauksia, joissa olisi pitänyt lukea ensi kirja ja sitten vasta katsoa elokuva pysyäkseen perässä kaikista tapahtumista. Ei napannut, eikä siitä sen enempää.

Kotona odotti lähes puhdas kämppä, kun M oli innostunut vapaapäivänään siivoilemaan ja olin jälleen kerran onnistunut luistamaan asiasta. Ei kai se nyt mun vikani ole, että mulle on opetettu, että kun kotona siivotaan, niin ite pääsee viettämään laatuaikaa? No ei munkaan mielestä. (No tokihan mä olisin voinut myös siivota, jos olisin ollut kotona, tai ylipäätään tietoinen koko siivousaatteista, mutta kun en ollut.)

Asiasta kolmanteen. Syy hiljaiselooni löytyy eräästä nostalgisesta pelistä, jonka M asensi koneelleni. Kyseessä on legendaarinen Age of Empires 2, jossa olen btw. aivan surkea. Onneksi M pelasi sitä mun kanssa niin selvisin edes suhteellisen hengissä. Meidän pelitavat kun saattaa pikkasen poiketa toisistaan. Se sotii ja mä pelastan lampaita pikkusiin aitauksiin ja juoksen vihollisia karkuun tyylillä "APUA NE TAPPAA MUN HEVOSET!!! EI MUN HEVOSIA SAA TAPPAA! KARKUUUN!!!" Se on tosiaan mun yleisin taktiikka oli peli mikä hyvänsä. Mieluumin juoksen karkuun kun jään tappelemaan. Tomb Raiderissakin olis pitäny tappaa susia ja tiikereitä ja mkä pahinta: koiria! Parempi siis juosta karkuun kun tappaa elukoita. Niin ja jos joku ei tiennyt, niin ne lampaatkin on oikeesti vissiin tarkotettu teurastettaviksi, eikä suinkaan suojeltaviksi. "NE VIE MUN LAMPAAT!" "No ne lampaat nyt on sun pienin murhe..." "No eikä oo kun suurin! NE TAPPAA NE!"

Että sellasta laatuaikaa meillä vietetään... mitens teillä?

Kommentit

 1. Heii tomb raider on ihan paras peli:D Harmittaa kun just pelasin sen loppuun, niin nyt ei oo mitään yhtä hyvää peliä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kova! Meillä oli niitä yhteen aikaan hirveesti pleikkarille, mutta ne on harmillisesti joutuneet johkin hukkaan tai lahjoitettu eteenpäin.

   Poista
  2. Tuolla kun mainitsit että siinä pitää tappaa tiikereitä niin ilmeisesti meinasit niitä vanhempia etkä sitä ihan uusinta minkä oon vaan sen pelannu ite?:D Avo sano että toi on aika paljon erilaisempi toi uusin ku ne vanhat.

   Poista
  3. Juups. En oo ite sitä uusinta päässy testaamaan ollenkaan, vanhoja vaan. :D

   Poista
 2. Age of empires oli mukulana mun suosikkini :D Mä keskityin kans enimmäkseen rakentamaan niitä kyliä ja luomaan lisää ihmisiä, kalastamaan ja muuta, ja vitutti jos joku hyökkäsi sinne... Oi niitä aikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kumma, kun ite yrittää siellä hissukseen ja rauhassa elellä ja toiset tulee riehuun. :DD

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit