MetalOrgy

Mun illan suunnitelmiin kuului töllötellä telkkua ja mennä aikasin nukkumaan. Ei mennyt ihan putkeen. V suostutteli mut seinäruusuksi Nosturiin MetalOrgyyn. En mä muuten olis menny, mutta kun nimet oli listassa ni päästiin ilmaiseksi.


Bussilla ees taas reissaaminen kustansi kyllä sen 9€ et ei tässä ihan voiton puolelle jääty kuitenkaan. Esitin mun seinäruusun hommani niinkin hyvin, että katosin taas henkisesti hetkeksi olemattomiin, enkä ees tajunnu, kun yks halus kätellä. Vähän ehkä hävetti, mutta toisaalta mitkään kättelyt ei köynöskasvien tehtäviin kuulukaan.


Ei toi örinähevi kyl oikein nappaa. Istuttiin V:n kanssan nurkassa juomassa colaa ja laskettiinm minuutteja seuraavan bändin soittoon. Nurkasta käsin oli myös oivallista arvostella ihmisiä. Siis miks kaikki hevimiehet on joko isoja ja kaljuja, tai laihoja ja pitkätukkasia!? Ainoot väriläiskät tais olla harmaakuosiset maastohousut. Kaikki muu oli miehillä mustaa. Nättejä flikkoja siellä kyllä oli ja todettiinkin, että jos sattuu olemaan ruma mies, niin täytyy ruveta hevariks saadakseen itelleen kauniin naisen. Mikä niissä miehissä oikein viehättää? No, makuasioista ei voi kiistellä. Ennen kuin joku tulee muistuttamaan, että seukkaan itsekin pitkätukan kanssa, niin voin kertoa teille salaisuuden: jos törmäisin kyseiseen tyyppiin ekaa kertaa vasta nyt, niin kävelisin vaan ohi. Meitsi tykkää niistä siististi pukeutuneista ja lyhyttukkasista kauluspaitamiehistä. Ehkä sit oon vähän pinnallinen. Syntinsä kullakin.

Kommentit

Suositut tekstit