Mikä ihmeen Buzzador?

Niin kuin joku on ehkä ehtinyt huomata, on blogiin ilmestynyt BuzzadorBLOG-banneri. Liityin tosiaan tuossa jokin aika sitten ystäväni kanssa buzzadoreiksi. Hän sai testattavakseen ja jaettavakseen hammastahnoja ja minä Nordic Birch:in käsivoiteita ja kasvovoidetta. (Käyttökokemuksia ja lisätietoa tuotteista tuonnenpana!) No mikä ihme se Buzzador sitten on ja mitä se tekee? Ja miten juuri sinä voit siitä hyötyä?

MIKÄ IHMEEN BUZZADOR?

Pär Thunström perusti Buzzadorin vuonna 2005. Yrityksen perusidea on, että suosittelu on markkinoinnin tärkein menestystekijä. Visiona on lähentää kulutustavaroita tuottavat yritykset ja kuluttajat luomalla heidän välilleen suoran keskustelukanavan, jossa yritykset pääsevät kuulemaan mitä kuluttajat pitävät heidän tuotteistaan ja palveluistaan.

Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.

BUZZADORI

Buzzadorin on mahdollista päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä hän pitää erilaisista tuotteista ja palveluista. Jokainen saa valita itselleen sopivat kampanjat, eikä kampanjoihin ole pakko osallistua.

Buzzadorin päästessä kokeilemaan valitsemiaan tuotteita ja palveluita hänen tarvitsee vain kertoa niistä ystävilleen, joko kasvotusten, tai sosiaalisen median välityksellä ja raportoida sitten omista ja ystäviensä mielipiteistä ja kokemuksista kyseisistä tuotteista. Buzzadorina toimiminen on ilmaista.

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä.


KIINNOSTUITKO?

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi. (Minun käyttäjänimeni on Tinttis.)

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Tinttis  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Tinttis  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystytään valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.

Kommentit

 1. Mä oon myös buzzadori ollu jo pari kuukautta ainakin enkä oo vielkään saanu sieltä mitään testattavaks. Aikasemminkin johki tollaseen liityin enkä vieläkään oo saanu sieltä mitään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Itekin oon aikasemmin liittynyt johonkin vastaavaan, mutta siinä noita uusia kampanjoita tuli todella harvoin, eikä sit koskaan tärpännyt.

   Buzzadorissa tuntuu kuitenkin olevan uusia kampanjoita suht lyhyin väliajoin, joten toivottavasti osuis arpaonni vielä sullekin! :) Mullakin on eka tuote vasta testauksessa ja joku kolmisen kuukautta oon tuolla vissiin ollut.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit