Naisten kesken

Mikä olisikaan parempi tapa viettää naistenpäivää, kuin ihan vaan naisten kesken? No sitähän minäkin.

Aloitin päivän hemmottelemalla itseäni pitkällä lämpimällä suihkulla ja Posti-Paten tuomalla suklaalevyllä. (Kiitos Leeville ja porukoille!) Vähän harmitti, että ruokaostokset piti jaksaa tehdä ihan omin voimin hirveästä lumimyräkästä huolimatta, mutta illan ilot mielessä sekin sujui suhteellisen mukavasti.


Päivän väri on vissiin keltainen. Päätin, että oli sää mikä hyvänsä niin mulla on kevät fiilinki ja sen mukaan mennään! Mulla ei ollut mekon sävyyn sointuvaa luomiväriä valmiina, joten näppäränä tyttönä aattelin sekottaa sellasen ihan ite! 

Salamalla/Ilman. (Älkää turhaan kiinnittäkö huomiota viimeistelemättömiin kulmakarvoihin)
Hommahan on niinkin helppo, että valitaan niistä olemassaolevista luomiväreisestä mieluiset ja raastetaan niistä jollain tikulla sopiva annos väriä johonkin puhtaaseen kippoon. PISARA viinaa mukaan (eihän me haluta, että sitä menee hukkaan, eihän?) ja sekoitus! Tässä vaiheessa soppaan voi heittää vielä lisää väriä mikäli siltä tuntuu. Seoksen ollessa sopiva, taputtele se tasaiseksi kakuksi ja anna kuivua. Mikäli on kiirus, tai muuten vaan malttamaton yksilö, voi väriä levitellä märkänäkin, kuten allekirjoittanut. Väri kuivuu ohuesti levitettynä luomiin hetkessä!
Sovittiin Jaanan ja P:n kanssa treffit Kampin Picnicin eteen. (Joitain vissiin ärsyttää, kun kutsun osaa ihmisiä kirjaimilla, mutta se on ehkä pienempi paha kuin se, että selittäisin täällä toisiin ihmisiin liittyviä juttuja niiden koko nimillä kysymättä siihen lupaa.) Oon aika ylpee, kun olin porukasta ainoa, joka jaksoi syödä koko pitsan. Varsinkin, kun jätetään huomioimatta se tosiseikka, että muut oli syöneet jo aikaisemmin kunnon ruoan.

E tuli myös pitämään meille seuraa ja esitteli kadunmieheltä saamaansa ruusua. Harvemmin sitä tulee saatua vierailta kukkia. Varsinkaan miehiltä.

Kasilta kokoonnuttiin Forumin Vilan edessä. Ihmiset ei toki yhtään katsoneet, kun 12 naista muodosti piirin vaatekaupan eteen.

Meillä siis oli Cosmonaisten kanssa Vip-ilta Vilassa. Saatiin ensin esittely kevään trendeistä. (Raitaa, pastellisävyjä, pitsiä, nahkaa, niittejä...) Tämän jälkeen saatiin rauhassa katsella ja sovitella, henkilökunnan juostessa hakemassa meille milloin sopivaa kokoa, tai toisen väristä riepua. Itselle mukaan tarttui alesta yhdet farkut. Ne oli aikalailla pakko-ostos, sillä kuten osa teistä jo tietääkin mun vanhat housut ei vaan mene mulle enää jalkaan! Lisäksi alerekistä löytyi musta puolipitkä hame ja sen kaveriksi ruskea nahkavyö. Kevään uutuuksista nappasin mukaan vielä turvallisen oloiset mustat housut ja melkoisena heräteostoksena valkoisen pitsipaidan. Pitsissä ei siis itsessään ole mitään vikaa, mutten tiedä opinko käyttämään noin löysiä yläosia. Ehkä opinkin. Ainakin tällä nykyisellä vatsalla.Liikkeen sulkeuduttua muilta asiakkailta saatiin vaatteiden sovitusten lomassa nauttia kuohuvaa, vaahtokarkkeja, viinirypäleitä ja suolatikkuja.Vaatteista sai luonnollisesti alennusta ja lisäksi jokainen sai mukaansa söpskän kangaskassin, sateenvarjon, purkkaa ja IPhonen suojakuoren. En tiedä teistä, mutta mulla tulee tosta purkkapaketista mieleen jotain ihan muuta.


Shoppailut päättyivät kymmenen aikaa, joten meidät piti saattaa ulos. Oli muuten aika hurjaa kävellä muuten typötyhjässä kauppakeskuksessa.

Lähdettiin vielä osan porukan kanssa yksille. Ennen sai jännittää riittääkö ikä, mutta nyt saatiin jännätä vaan oliko tilaa. Poket oli hirveen kohteliaalla päällä. "Hyvää naistenpäivää ja henkkarit kiitos!" Kolmesti saatiin esitellä henkkareita vain todetaksemme, ettei mahduta tähänkän mestaan. Onneksi joku keksi Coloradon, josta löydettiin meille oikein kiva nurkkapaikka. Oli kyllä tosi mukavaa päästä vaihtamaan kuulumisia varsinkin, kun osaa porukasta ei ollut nähnyt melkein vuoteen.

Tänään vuorossa kuperkeikkaöljyä ja pikkusuolasta. Mitähän siitäkin taas tulee...

Kommentit

  1. Heippa! Olen työharjoittelussa Espanjan Fuengirolassa ja kirjoittelen päivittäin blogiini. Jos kiinnostuit, käy ihmeessä kurkkaamassa! :-)

    www.hennanblogii.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. sun blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta! :)

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit