Neljä R:ää

Ai meette isovanhemmille? Ai sukuloimaan? Rauhallinen viikonloppu siis tiedossa?

Lauantaina käytiin tosiaan siskon ja serkusten voimin vähän Vaarilla. Bussissa otettiin jo vähän alkumaistiasia. "Ota sä mun karkkii ja laita se sun karkkiin!" Ja niin plumpsahti timanttikarkki lonkerotölkkiin. Testi oli auttamatta epäonnistunut, sillä maku ei siitä ainakaan paremmaksi muuttunut.

Saatettiin olla vähän hukassa. Tuurilla osattiin jäädä oikealla pysäkillä pois, mutta mihinkäs sitten? "Veri vetää tohon suuntaan!" Selvä, eli sinne ei ainakaan mennä. Jatkettiin matkaa päinvastaiseen suuntaan, mutta tajuttiin pian olevamme aikalailla hukassa, eivätkä navigaattoritkaan toimineet. Joku mummeli yritti meitä auttaa, muttei silti löydetty perille ennen kun soitettiin papparaiselle ja kyseltiin reittiohjeita.

Vaarin avokki tuli meitä vastaan ja itsenäisyyspäiväjuhlien tapaisen kättelyseremonian jälkeen saatiin tervetuliaissnapsit brandya. Itsehän pysyttelin lähinnä lonkerossa ja ehkä hyvä niin, koska sekin heitti pään ihan tarpeeksi sekaisin.Syötiin vähän karjalanpiirakoita ja kinkkupiirakkaa, muisteltiin lapsuusvuosia, sekä kippisteltiin kuperkeikkaöljyä milloin milläkin verukkeella. "Sukujuhlille!" "Victorille!" Brandypullon kummasti tyhjennettyä, pöytään ilmestyi yllärinä kossupullo ja siinähän sitä sitten oltiin! Ja mentiin ja tehtiin ihmistorneja.

Alkuperäinen plääni oli lähteä paikalliseen laulamaan karaokea, mutta se sitten vähän jäi. Sen sijaan neiti sadisti aka tuleva hieroja kidutti meitä hengiltä hieromalla meitin hartioita. En enää yhtään ihmettele miksi urheiluhieronnassa tarvitaan suukapuloita, jos normihierontakin on tuollaista tuskaa. Tämän jälkeen ei voi kuin ihmetellä miksi hieronnan väitetään olevan rentouttava kokemus.

Ei niin rentouttavan hierontakokemuksen jälkeen alkoi vähän unettaa ja oksettaa. Ei kai sinänsä ihme, jos on kolmesta asti naukkailtu. Nää muut veti yhen aikaan vielä perunaa ja jauhelihakastiketta enneskun päästiin kyydillä kotia. Automatka olikin aikamoista jälkipyykkiä.

Sunnuntaina saattoi vähän unettaa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit