Drag queen timangeineen

Jostain kumman syystä näin viime yönä unta drag queeneista, joten meikki on tänään vähän sen mukainen. Älkää kysykö...

Tällä viikolla arkipäivät menkin sitten kivasti töitten jälkeen lähinnä koiran kanssa ollessa, syödessä ja nukkuessa. Lauantaina olin kuitenkin sen verran pirtsakka, (siitä huolimatta, että herra M ja herra S ottivat aamuyöhön asti liukuoven takana huikkaa ei niin kovin vähin äänin,) että jaksoin kuitenkin jo vähän askarrella. Törmäsin vuoden alussa kaupungilla ihanaan "timanteilla" koristeltuun mekkoon, mutta koska olen päättänyt, etten maksa mekoista enää 20€ enempää, sai 70€ ihanuus jäädä kauppaan.

Mekko jäi kuitenkin vähän mieleen kummittelemaan, joten päätin tehdä samankaltaiset koristelut itse. Bongasin ebaysta samankaltaisen mustan mekon vajaalla kympillä ja päätin loihtia sen uuteen uskoon.

Strassit ebaysta ja konepesun kestävä tekstiililiima Clas Ohlsonilta. (Kuvassa näkyviä koirankarvoja ei suositella liimattavaksi.)Valmis koristelu näyttääpi tältä. Olin vähän hätähousu, enkä omista kunnon pinsettejä, joten osa strasseista meni vähän vinkkeliin ja liimaakin levisi vähän minne sattuu, mutta onneksi se kuivuu läpinäkyväksi, eikä kukaan toivonmukaan tule ihan lähietäisyydelle noita koristeluja pällistelemään. Ihan ok suoritus ensikertalaiselta, kai?

Ens kerralla vähän tukkajuttuja ja kirpparilöytöjä. Siihen asti näkemiin. Nauttikaa auringosta, nyt kun se kerran paistaa! ♥

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit