Eka päivä takana, "päikkärit" edessä!

Ensimmäinen työpäivä. Luulen saapuvani paikalle aivan liian aikaisin, mutta kolmas bussi korjaa tilanteen: saan odotella sitä ruhtinaalliset 15minuuttia. Oksettaa. Henki ei kulje, keuhkot ovat vetäytyneet kasaan, kuin tyhjentyneet ilmapallot. Olisi pitänyt ottaa se propral ennen lähtöä.

Onnistun jäämään pois oikealla pysäkillä, mutta sen jälkeen olen hukassa. Kysyn vastaantulijalta neuvoa, mutta hänellä ei ole aavistustakaan missä tallentajat työskentelevät. Hienoa. Kello on kymmentä vaille kahdeksan. Oksettaa. Uskaltaudun soittamaan ja löydän perille. Istuskelua ja odottelua taukohuoneessa.

Tänään ei taida aloittaa muita uusia. Ahdistaa, kun olen ainoa, joka ei tiedä mistään mitään. Yritän uskotella itselleni, ettei minun kuulukaan vielä osata. Siksihän ne asiat minulle opetetaan. Hengitä nainen, hengitä!

Kello lähenee yhdeksää. Olemme avanneet kolmeen pekkaan kolme laatikollista kirjekuoria KONEELLA. Luksusta!

Tauko. Kymmentä vaille tasan on aina tauko. Tarkoittaako se myös sitä, että kymmentä vaille saa lähteä kotiin? Ei kai sentään? Yritän tehdä nopean laskutoimituksen. Kahdeksan tunnin työpäivänä pidän taukoa (ruokatunti mukaanlukien) yhteensä 1h 20min, eli varsinaisia töitä tehdään vain 6h 40min? Tai sitten laskin ihan metsään. En omaa laskutaitoa ja se kyllä näkyy.

Näitten taukojen takia on muuten tuskallisen tietonen kellosta. Muuten vois vaan havahtua sillai, et OHO kello onki jo kolme... Harmi, ettei voi tehdä niin, että jättäisi tauot pitämättä ja pääsisi aikasemmin. Musta se olis paljon kivempi! Täällä saa muutenkin istua ja odotella ja odotella ja istuskella. Ihme lusmuilutyö. Mä tarviin tekemistä tai nukahdan pystyyn!

Työaika tulee muuten jossakin vaiheessa muuttumaan 7.00-15.00. Ei siinä ole kun tunnin heitto, mutta apua! Pitääkö minun oikeasti osata herätä jo puoli viideltä. Eikös silloin ole vielä ihan pimeääkin?

Mut tarttee kyl sanoo, et tykkään tosta ilmapiiristä. Siellä on tosi rentoa porukkaa! Kaikki tehtävät selitetään huolella ja välillä kysellään onko kaikki hyvin. Tyksin!

Ps. Ois ihan jees saada avaimet. Ilman niitä ei pääse rakennuksesta edes ulos. Haha.

Kommentit

Suositut tekstit