Hei me leivotaan, taas!

Joka aamuinen ravintolisäcocktail

Eilinen oli aikamoista juoksentelua. Ensin kaveri herättää mut kesken makoisten unien ja käskee kirppikselle. Vartti aikaa pukea, heittää nappulat naamaan ja harjata tukka.

En ole pitkään aikaan käynyt kirpparilla, joten oli ihan kiva päästä välillä tonkimaan muiden hylkäämiä kamoja. Tällä kertaa ei mitään tarttunut mukaan, vaikka paria vaatekappaletta tulikin hiplailtua. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, etten ehkä kuiteknaan tartte kahta lähes identtistä mekkoa, vaikka kuinka halvalla lähtisi.

Kaveri tiputti mut kotiin ja ehdin juuri sopivasti lenkittää hauvelin, ennen kuin säntäsinkin jo terapiaan. Pompin sen verran vikkelästi aiheesta toiseen, ettei oikein ehditty syventyä mihinkään. Lähinnä mietin miellyttämisen haluani, vaikeutta sanoa EI ja omia rajoja, joita mietittiin ihan konkreettisestikin lankakerällä huoneesta tilaa rajaamalla.

Kaupan ja postin kautta kotiin. Ehin tehä mokkapaloja just ennen salkkareita, joskaan nekään ei ihan ongelmitta onnistuneet. Ensinnäkin olin unohtanut ostaa maitoa, jonka sen enempää miettimättä korvasin vedellä. Jälkeenpäin saattoi kyllä käydä mielessä, että minttuviina olisi antanut kivaa lisämakua... Kaapista ei löytynyt myöskään ns. aitoa kaakaota, joten heitin sekaan perus O'boyta. Kyllä hätä keinot keksii. Myöhemmin tosin sain todeta, ettei mulla ole tarpeeksi tomusokeria kuorrutteeseen, eikä sitä oikein voi vippaskonstein korvata. Ei auttanut, että olin hirveellä vaivalla kantanut painavia kauppakasseja Malmilta asti ajatuksena, ettei kauppaan tarvitse mennä ennen ensi tiistaita. Kauppaan oli nyt vaan mentävä.

Ihan hyviä nuista mokkapaloista kuitenkin tuli. Ripottelin päälle mariannerouhetta perus strösseleiden ja raesokerin sijaan. Minttu antoi kieltämättä kivan lisäsäväyksen.

Tälle viikonlopulle mulla ei ole sen kummosempia suunnitelmia. Ukkeli menee yökylään äiteelleen, notta näillänäkymin laiskotellaan täällä koirulin kanssa ihan kaksin. Noi kaks seikkailija R:ää tosin menivät heti aamusesta Korkeasaareen kattelee elukoita ja nyt odottelen, notta ko. arvosteluraati saapuu maistelemaan mun aikaansaannoksia.

Astetta blondimmat mokkapalat

Siivotakin ehkä pitäis? Mut toisaalta ehtiihän sitä huomennakin...

Kommentit

  1. Hei, mäkin tahdon mokkapaloja, milloin tuot ihanan itsesi meille (ja muutaman mokkapalan tai jotain muuta!) ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko teillä huomenna jotain? En tosin takaa, että mokkapaloja on huomenna enää jäljellä... :DDD

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit