Kirppislöytöjä

Ystäväni V on ruvennut raahaamaan minua kirpputor(e)ille ja hyvä niin, koska olen todella huono lähtemään niihin yksikseni. Sitäpaitsi parhaisiin paikkoihin on sen verta pitkä matka, ettei niihin jaksa ees julkisilla lähteä. (Norpalle vinkkinä, et mut sais kans viedä Viirille!)

Mellunmäen kirpparilta tarttui mukaan kolmet kengät, luomiväripaletti ja vyötärövyö, joiden hinnaksi tuli yhteensä 20€. Ei paha, paitsi siinä mielessä, että ainoat kengät, jotka ihan oikeasti tarttisin on edelleen ne ballerinat ja niiden sijaan oon onnistunu hankkimaan vaan kasan muita kenkiä. Kröhöm.
Yhtenä, ei niin kovin aurinkoisena päivänä sain soiton, että meidän ostarin kirppiksellä olis mun kokosia mekkoja. Sinnehän oli mentävä. Onneksi, tai epäonneksi kyseiselle kirpparille käy vain käteinen, eikä mulla ollut hirveesti hiluja mukana, joten jouduin tällä kertaa tyytymään vain pariin ostokseen. Tällä kertaa mukaan tarttui hamonen ja alla oleva mekko.
Ebaysta tilaamani, hainhampaalla kiinnitettävä hiuslisäkekin saapui vihdoin ja teki hiustenlaitosta taas huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Olin vähän laiska enkä jaksanut laittaa omaa tukkaa kunnolla, vaan sutasin sen vaan nopskasti märkänä ponnarille (auts) ja iskin klipsin päähän, joten oma tukka sojottaa tuolta välistä vähän hönösti.

Kommentit

Suositut tekstit