Kun tyttö ei juo hän on varmaankin raskaana

Vaaka näyttää painoksi 55,2kg. Se on noussut tasaiseen tahtiin. Muistatteko, kun sanoin etteivät housut mahdu enää jalkaan? Muistatteko, kun valitin pahoinvoinnista? Muistatteko, kun sanoin omistavani hevosen virtsarakon? Muistatteko mitä te siitä päättelitte? Sen, minkä minä kielsin. Niinpä niin. Kannattaa unohtaa syödä pillerinsä. Hupsista vittu!

Elämä ei tosiaankaan mene aina niin kuin suunnitelee, enkä minä tosiaankaan ole suunnitellut mitään tällaista. En minä ole valmis äidiksi, mutta toisaalta onko sitä koskaan täysin valmis?

Ollaan M:n kanssa mietitty pitäisikö muuttaa jonnekin kauemmaksi kaikesta hälinästä. Silläkin on alkanut välit kiristymään erään ihmisen kanssa, joka tunkee nokkansa jatkuvasti meidän asioihin. Ei M ole mitään sanonut ääneen, mutta kyllä siitä näkee, että sitäkin vaivaa se, että sille tärkeä ihminen haukkuu mua sille ja yrittää saada meitä eroamaan. (M ei varmaan edes tiedä, että tiedän näistä muhun ja meihin kohdistuvista haukuista ja syytöksistä, kun ei se ole niistä tietenkään halunnu mulle mitään sanoa, etten turhaan pahoittaisi mieltäni. Mä vaan valitettavasti tiedän aina vähän liikaa.) Tätä menoa se tyyppi onnistuu vaan erottamaan M:n omasta elämästään, joka on melko surullista.

En tosiaankaan halua mitään ylimäräsiä stressitekijöitä mun elämääni. Vielä vähemmän haluan lapseni tapaavan isovanhempaa, jolla ei ole musta muuta, kuin pahaa sanottavaa. Luulisi aikuisen ihmisen voivan edes yrittää tulla toimeen kaikkien kanssa ja pitää mielipiteet ominaan.

Himoitsen suolakurkkuja, vaikka inhoan niitä. Voi elämä.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. No voihan peeveli! En ees tajunnu et tänään on aprillipäivä... jotenkin taas blondina tullu mieleen et se vois olla samaan aikaan pääsiäispäivän kanssa. Monikohan mua on jo vetäny höplästä ilman et oon tajunnu mitään. :DD

   Poista
 2. ai oot oikeesti raskaana vai sit?:O mitä meinaat tehä jos tää ei oo aprillia?;)

  t. sun blogin innokas seuraaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin lähinnä panikoida. :DD Varmaan pitäis puhua asiasta terapeutin kanssa, joka tosin taitaa olla sitä mieltä, että nyt ei ole paras aika ruveta äidiksi, jos se on yhtään samaa maata psykologin kanssa... Luultavasti punnitsen vaihtoehtoja niin kauan, ettei mulle jää muuta mahista kuin pitää lapsi. Abortti tuntuu kuitenkin jotenkin niin ahdistavalta ajatuksela ja ollaan aina eletty asenteella lapsia tulee, jos tulee, sitten kun on tullakseen...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. M kiusasi mua väittämällä, että oon raskaana jo ennen kuin tein testin. Eli tietää.

   Poista
 4. Mul on sellanen tunne et sust tulis hyvä äiti ja kun se on se lapsi, joka on sit pääosassa ja sun tehtävä on pitää siit huolta, nii ehkä ei oo enää nii ahistavaa olla, ja löyät siitä hienon tarkotuksen ja tehtävän:)

  VastaaPoista
 5. mut hei tsemppiä ja onnea päätöksentekoon, vaikka rivien välistä jo vähän näyttäis siltä, et kallistut siihen suuntaan että susta tulee mami:)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa upeeta! sulla on jo niin hyvin hoidettu karvainen vauveli, että siitä vaan!Vaikka minäkin välillä olen mollannut sitä sun miestäsi, mutta jospa siitä yhdessä kasvatte vanhemmuuteen!

  VastaaPoista
 7. Tintti. Nyt kannattaa ottaa asiasta kii ja mennä lääkärille ja varmistaa raskaus, koska kaupan tesit voivat näyttää negaa, vaikka olisitkin raskaana. Joten stemppiä ja jos päätät pitää niin tulen tukee sua täysiin sit. :) <3 Olethan sä sen verran tärkee ihminen mulle kaikenlisäksi<3

  VastaaPoista
 8. Nyt jos jekutit, niin tää ei ollut kivaa!

  VastaaPoista
 9. Meni kyllä ihan täydestä jos on aprillipila!:D Tosta viimesestä kommentista vasta tajusin että ei helkkari, muija kusettaa:D Mutta jos tää on totta, niin onnea ihan hurjasti vaikkei ollutkaan suunniteltu raskaus!:)

  VastaaPoista
 10. En oo lukenu sun blogia koskaan aikasemmin joten en osaa sanoa tähän yhtään mitään,m mutta aika osuvan päivän valitsit tästä ilmottaa jos ei siis oo aprillipila! :-D Onnea kuitenkin jos on totta :-)

  Mut tykkään sun blogista tosi paljon, kirjotat tosi kivasti ja se on hyvä, että tekstiä on suht. paljon. Banneri on myös omaperäinen ja blogin nimi myös :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit