Melko kuollutta

2 viikkoa töitä takana, korkeintaan viisi jäljellä. Koira lähti viikoksi mökkeilemään juuri sopivaan aikaan. Ensi viikolla pitäis nimittäin siirtyä siihen 7-15 vuoroon ja mua pelottaa jo valmiiks mitä siitä tulee. Nytkin oon torkuttanu kelloa 6.15 asti. Bussi lähtee 6.55, joten mun aamut on olleet yhtä juoksemista.

Töitten jälkeen oon parhaimmillaan lenkittänyt koiran, tehnyt ruoan ja syöny, lenkittäny koiran, kattonu salkkarit ja menny nukkumaan. Keskiviikkosin venähtää kymmeneen ja torstaina oon sit ollukki ihan kuollu. Ei siis oo ollu hirveesti kirjoteltavaa. Pää huutaa vaan unta. Oonhan mä toki ehtinyt mm. mokailla uunin kanssa. Yksikin päivä unohdin sen kolmeksi tunniksi päälle ja tänään, kun mun oli tarkotus laittaa se lämpiämään, olinkin sytyttänyt pelkän valon. Pitää varmaan siirtyä kokonaan mikroruokaan. Tosin mun (enne)uni kertoi, että onnistun polttamaan myös ohjeiden mukaan valmistetut mikroranskalaiset. Eläisköhän pelkällä suklaalla?

Huomenna olis ohjelmassa jos jotakin. Ensin pitäis lähteä miehekkeen kanssa muistojuhlaan ja (miehen) sukuseuran perustamiskokoukseen ja kun sieltä joskus selvitään kotiin, niin kaveri tulee auttamaan mua mun lonkerovaraston tuhoamisessa. Kirkkoon meno vähän pelottaa. En oo koskaan mitenkään erityisemmin viihtynyt kirkoissa ja niissä alkaa helposti ahistamaan. Toisekseen en ole kirkossa käynyt sitten mummin hautajaisten, joten nähtäväksi jää minkälaisen kohtauksen itselleni järjestän. Pitää varmaan pitää propralit mukana.


Koiruli lähetti jo terkkujakin. Mökin eteen on ilmestynyt lumien sulaessa ihana lammikko, jossa on tietty hirveen kiva pyöriä.


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit