Syökää silliä ♥

Palataanpa eiliseen... Painanko 55,2kg? Kyllä. Mahtuuko housut jalkaan? Ei. Kusenko kuin hevonen? Kyllä. Kärsinkö pahoinvoinnista? Kyllä. Onko Max kyllästynyt siihen, että mua haukutaan? Kyllä? Haluaako se päästä haukkujasta eroon? No ei, se vaan toivoo sen "höpönlöpön" loppuvan. Aiotaanko me muuttaa huitsinnevadaan? Ei. Himoitsenko suolakurkkuja? En todellakaan. Olenko unohtanut syödä pillereitä? Kyllä. Olenko raskaana? Oletettavasti en.

Pahoittelen, että pidin teitä näin pitkään jännityksessä. Olen anteeksipyynnön velkaa niille, jotka ehtivät innostua niin, että spekuloivat asiaa keskenään ja soittelivat ympäriinsä. (Toivottavasti koko suku ei nyt ole ihan hämillään.) Huomasin tässä kuitenkin taas sen perusongelman: ihmiset puhuivat keskenään, mutteivät minun kanssani. Rikkinäinen puhelin on kyllä kieltämättä kiva leikki!

Olen myös kiitoksen velkaa niille, jotka tajusivat huijauksen, mutta paljastamisen sijaan lisäsivät vettä myllyyn. Erityiskiitokset myös kaikille teille tukijoille ja kannustajille. Tuleva rouva S, kiitokset onnitteluista ja vauvanvaatteiden tarjoamisesta. Palaamme varmasti asiaan, kun se joskus on ajankohtaista.

Perheenlisäys ei tällä hetkellä ole ajankohtainen, mutta ainakin tiedän, että uskallan asian teillekin paljastaa, kun sen aika joskus on. Myönnettäkööt, että pieni vauvakuume saattoi leikin aikana iskeä ja olisihan se ollut hienoa, että lapsen laskettu aikakin olisi osunut samalle päivälle omien synttäreideni kanssa.

Kun elämässä ei ole tarpeeksi draamaa, sitä pitää kehitellä itse.

Kommentit

 1. Pitäähän tota ihmetellä J:n kanssa kun JOKU ei vastannut viesteihin! :D

  VastaaPoista
 2. Ei ollut kivaa! Ihmettelin kyllä, miten sen kusipääsi kanssa olisit pärjännyt, kun ei tuo sun ihmissuhde kukoista, että hyvä näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut! "Kusipääni" on kuitenkin aikuinen ihminen, että eiköhän tuo olisi pitänyt huolen itsestään kuten tähänkin asti.

   Poista
 3. Hah, hah! Kukaan ei varmaan uskonut, että olet niin tyhmä, että saatat itsesi tässä elämäntilanteessa raskaaksi! Mutta, jos vauvakuume yllätti, niin nyt etsimään sitä lyhyttukkaista pukumiestä, jonka kanssa voi perheen perustaa, ei parisuhteessa vietetä pääsiäistä erillään, tajuut varmaan itsekkiin, että jossain mättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies oli pääsiäisen töissä ja minä suurimmaksi osaksi kanivahtina, jotka yhdessäoloa rajoittivat. En myöskään pidä pääsiäistä minään perhejuhlana, eikä meillä syöty edes pääsiäismunia, joten itse en nähnyt tässä mitään ongelmaa. :)

   Ja eiköhän se vauvakuumekin hellitä kun pääsen kaverin tulevaa vauvaa hoitamaan : D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit