Voihan väsymys

Ahdistaa. Heräsin tänään kymmeneltä ja silti tuntui, että tarvitsisin lisää unta. Kello on vasta kolme, kun kirjoitan tätä, mutta olisin ihan valmis jo sänkyyn.

Huomenna alkavat työt. Ylös pitäisi päästä viimeistään kuudelta, jotta ehdin tehdä aamutoimet ja lenkittää koiran ennen lähtöä. Matkaan menee reilu 40min ja joudun taas matkaamaan kolmella eri kulkuneuvolla. Toivottavasti en nukahda yhteenkään niistä.

Sen lisäksi, että minun pitäisi selvitä taas 8tunnin työpäivistä, minun pitäisi selvitä samaan aikaan myös terapiasta. Pelottaa pytynkö keskittymään kumpaankaan kunnolla, vai vievätkö molemmat, niin paljon voimia ja energiaa toisiltaan, ettei kummastakaan tule mitään. Terapia ajat kun ovat pahimmillaan vasta 18.35. Se tarkoittaa, että minulla on työn ja terapian välissä reippaasti turhaa aikaa. Ei kuitenkaan tarpeeksi, että minun kannattaisi siinä välissä käydä esim. kotona. (Ehtisin olla siellä parhaimmillaan puolituntia.) Kenties käytän tuon ajan syömiseen ja kaupoissa pyörimiseen?

Myöhäinen terapia aika tarkoittaa myös, että olen vasta kahdeksan jälkeen kotona. Sen jälkeen pitäisi varmaankin vielä syödä jotakin ja hoitaa koira.

Tarvitsen unta sen hullut 12h vuorokaudessa jaksaakseni kunnolla. En todellakaan tiedä miten saan tämän kaiken sovitettua ilman, että kaikki vapaa-aikani menee taas nukkumiseen.

Toivottavasti tuo kevät nyt tuosta kunnolla alkaisi, jos se vaikka vähän piristäisi. Sekin voisi piristää, jos voisin nukkua heräämättä siihen, että tyynyni tai peittoni varastetaan ja naamalleni tungetaan ylimääräisiä tassupareja. Olisi paljon helpompi herätä auringonpaisteeseen, kuin ankeuttajien valtaamaan sateiseen ja harmaaseen kaupunkiin.

Onneksi terapeutti ehdotti, että mikäli käy liian raskaaksi voidaan mun töiden ajan terapioida vaan kerran viikossa. Olo on nyt väsynyt, mutta huojentunut.

Täten siis ilmoitan, että päivitysten määrä tulee töiden takia vähentymään ja ainakin osan postauksista rustailen tästä lähin puhelimella kotimatkalla, kuten nytkin.

Tänään tulossa vielä pieni kuvallinen tukkapäivitys, siihen asti näkemiin!

Kommentit

  1. Hei, samaistun! Mutta kuule, eihän koiruli joudu olemaan koko päivää yksin aina sinne klo 20+ saakka? -Noga

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei joudu! Tällä hetkellä näyttäis siltä, että se joutuu olemaan yksinään pahimmillaan kuutisen tuntia. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit